Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Відкривайте поточний рахунок в Креді Агріколь та вигравайте сертифікат на 500 літрів пального

02 Листопада 2020


Креді Агріколь Банк розігрує дванадцять сертифікатів на пальне серед представників бізнесу, які в період з 2 листопада 2020 року до 28 лютого 2021 року включно відкриють поточний рахунок в банку. Кожен сертифікат дає право на отримання 500 літрів пального на вибір: А95 або дизельного пального у мережі АЗС OKKO. В акції приймають участь нові клієнти банку ─ фізичні особи-підприємці та юридичні особи, окрім представників великого та міжнародного корпоративного бізнесу.

Визначення переможців відбувається в чотири етапи шляхом випадкової вибірки на сайті www.random.org. На кожному етапі акції розігрується по три сертифікати на пальне:

  • Перший етап. З 2 до 30 листопада 2020 р. Розіграш 12 грудня.
  • Другий етап. З 1 до 31 грудня 2020 р. Розіграш 12 січня.
  • Третій етап. З 1 до 31 січня 2021 р. Розіграш 12 лютого.
  • Четвертий етап. З 1 до 28 лютого 2021 р. Розіграш 12 березня.  

Акція проводиться на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО у період з 2.11.2020 р. до 28.02.2021 р. включно. Офіційні правила акції тут

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно