Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Отримайте органайзер для авто у подарунок до автокредиту від Креді Агріколь

01 Квітня 2024

Як один із лідерів ринку автокредитування Креді Агріколь пропонує вигідні партнерські програми фінансування та прагне перевершувати очікування клієнтів. Банк підготував корисні та стильні подарунки для автолюбителів. Отримайте органайзер для авто при оформленні кредиту на купівлю автомобілів марок Peugeot, Citroen, DS, Opel або Jeep в Креді Агріколь. Пропозиція діє в період з 1 квітня до 31 травня 2024 року. Детальні умови акції* за посиланням.

Нагадаємо, Креді Агріколь разом із партнером Stellantis пропонує ексклюзивні умови кредитування на автівки марок Peugeot, Citroen, DS, Jeep та Opel:

  • Відсоткова ставка по кредиту стартує від 0,01% річних
  • Перший внесок - від 30% вартості автомобіля
  • Термін кредитування до 5 років.

Навіть при максимальних строках кредитування (5 років) та за умови мінімального першого внеску (30% вартості автомобіля), реальна відсоткова ставка залишається на рівні 11,99% річних.

Оформити онлайн-заявку на кредит можна на сайті банку.

«Купівля автівки – знакова подія. Щоб додати приємних емоцій та згадок про цей день, ми даруємо нашим клієнтам корисний органайзер для авто. Креді Агріколь займається автокредитуванням понад 15 років і ми раді підтримувати наших клієнтів та комплексно підходити до їхніх потреб», - розповідає Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь.

Кредит на авто від Креді Агріколь Банк – це гнучкі і лояльні умови для клієнтів, швидке прийняття рішення по заявці та процес автокредитування, який відповідає вимогам стандарту міжнародної системи з управління якістю ISO 9001.

*Акція проводиться на території України у всіх відділеннях банку, крім тимчасово окупованих територій та територій, на яких державні органи України тимчасово не здійснюють свої повноваження (території, що перебувають в оточенні (блокуванні) та/або території на яких тривають активні бойові дії), внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України розпочатої 24 лютого 2022 року (надалі – «Територія проведення Акції»).

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно