Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь запускає акцію для підприємців «Відкрийте ФОП рахунок, отримайте грошовий подарунок»

22 Грудня 2023

З 22.12.2023 по 16.02.2024 року у Креді Агріколь діє новорічна пропозиція «Відкрийте ФОП рахунок, отримайте грошовий подарунок» для нових клієнтів-фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність, зареєстровані як фізичні особи-підприємці, та які дистанційно оформлять поточний рахунок та картку у банку.

Щоб взяти участь в акції та отримати грошову винагороду у розмірі 2024 гривень, вам потрібно за допомогою застосунку Дія на сайті банку дистанційно відкрити:

  • поточний рахунок фізичної особи-підприємця на умовах тарифного пакету Debut, Salut, Optimal, Absolu або IT-Professionals
  • поточний (картковий) рахунок фізичної особи на умовах пакетної пропозиції Start, Voyage, La Force або Sommelier;
  • зареєструватися в інтернет-банку для бізнесу

100 учасників акції гарантовано отримують у подарунок грошову винагороду у розмірі 2024 гривень на ваш рахунок в Креді Агріколь. Переможців визначимо серед усіх учасників акції за допомогою сервісу random.org після завершення періоду дії акції.

Офіційні правила акції за посиланням.

Виникли питання? Звертайтеся в довідковий центр банку 0 800 30 0004

Акція діє з 22.12.2023 по 16.02.2024 року року на всій території України, за винятком територій, що визнані відповідно до законодавства як тимчасово окуповані, територіальних громад, які перебувають в тимчасовому оточенні (блокуванні), а також територій, де фактично ведуться бойові дії або є реальна загроза їх ведення.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно