Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Умови зняття готівки в мережі банкоматів «АТМоСфера» залишаються незмінними

24 Травня 2016

Креді Агріколь Банк ухвалив рішення про збереження поточних умов зняття готівки у мережі банкоматів «АТМоСфера» для своїх клієнтів. Таке рішення стало відповіддю банку на можливість припинення з 26 травня 2016 року діяльності об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера». Про це всі банки-учасники цієї мережі отримали офіційне повідомлення наприкінці квітня.

«Ми розуміємо стурбованість та хвилювання, які спричинила інформація у ЗМІ стосовно питання подальшого існування об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера». Тому банк розпочав шукати підходи, які б забезпечили нашим клієнтам такі ж вигідні та зручні, як і раніше, умови користування банкоматами цієї мережі. Хочемо повідомити, що наразі, незалежно від розвитку ситуації, Креді Агріколь Банк не змінюватиме тарифи за зняття готівки в мережі об’єднання. Таким чином, починаючи з 26 травня всі клієнти банку і надалі зможуть знімати готівку на поточних умовах як в мережі банкоматів Креді Агріколь Банку, так і в мережі банкоматів «АТМоСфера», - прокоментувала Галина Жукова, Член Правління Креді Агріколь Банку.

Варто зазначити, що наразі банк разом з партнерами працює над тим, щоб зберегти об’єднання. Більшість банків учасників «АТМоСфера» підтвердили свою зацікавленість в продовженні її діяльності та розвитку.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно