Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь став офіційним партнером Львівського IT Кластера

14 Квітня 2021

Креді Агріколь розширює мережу партнерів та прагне робити свій внесок у розвиток української IT-галузі. Банк став офіційним партнером найбільшої спільноти ІТ-спеціалістів та компаній Львова - Львівського IT Кластера, що об’єднує 110 компаній та майже 20 тисяч фахівців. 

«Ми активно підтримуємо ІТ-галузь, адже віримо, що Україна має великий потенціал і все для того, щоб бути одним із найбільших експортерів IT-послуг у світі. Ми прагнемо бути надійним партнером бізнесу і допомагати йому активно розвиватися. Наша синергія з Львівським IT Кластером розпочалася кілька років тому, коли Креді Агріколь став ексклюзивним партнером Lviv IT Arena і ми побачили, що поділяємо ті ж цінності - прагнення до інновацій, бажання зробити свій внесок у розвиток країни, віра в потенціал українських ІТ-підприємців, а також активна соціальна позиція. Ми раді, що стали частиною Львівського IT Кластера, адже разом ми зможемо зробити набагато більше», - коментує Стефан Фаллік, член правління Креді Агріколь Банку.

Західний макрорегіон стратегічно важливий для Креді Агріколь. У Львові розташоване спеціалізоване відділення - MNC Desk, яке обслуговує клієнтів міжнародного корпоративного бізнесу та фізичних осіб-нерезидентів.

«Львівський ІТ Кластер на сьогодні – найбільша бізнес-спільнота технологічних компаній країни. Ми об’єднуємо 110 ІТ-компаній та майже 20 000 ІТ-спеціалістів. Ми змогли побудувати потужну спільноту, а також зібрати довкола себе надійних партнерів, які разом з нами реалізовують важливі проекти. Я радий бачити серед наших партнерів Креді Агріколь, з якими ми працюємо вже багато років, і які є нашою підтримкою в багатьох проектах. Безперечно, попереду у нас – ще більше спільних досягнень», - коментує Степан ВеселовськийСЕО Львівського ІТ Кластера. 

Креді Агріколь робить свій внесок у розвиток IT-бізнесу та пропонує спеціальний вигідний продукт ─ поточний рахунок «IT Professionals». Тут є багато безкоштовних опцій, а також пільговий тариф на продаж валюти, що особливо актуально для підприємців, які займаються міжнародною діяльністю. 

Про Львівський ІТ Кластер

Львівський ІТ Кластер – спільнота ІТ-компаній, влади та освіти, які взяли на себе відповідальність працювати над розвитком галузі та регіону через освіту, промоцію галузі (міста, регіону, компаній) та інфраструктури. Більше тут https://itcluster.lviv.ua/about-us/about-cluster/

Про Креді Агріколь:

Креді Агріколь Банк — найстарший іноземний банк в Україні, який надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні, стратегічним партнером для агробізнесу та робить свій внесок у розвиток української IT-галузі, пропонуючи спеціальні вигідні продукти. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), яка є лідером у банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи та банком №1 за версією Euromoney. Група багато інвестує у розвиток інновацій та стартапів, зокрема має власний акселератор Le Village by CA, який з 2014 року допомагає стартапам знаходити інвестиційні рішення і можливості для виходу на ринки. 

Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, а також 276 000 активних приватних клієнтів та майже 15 тисяч бізнес-клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Credit Agricole - найкращий корпоративний та найкращий ощадний банк для бізнесу згідно з рейтингом «Банки 2021 року» та у ТОП-3 найнадійніших банків за версією компанії Dragon Capital та журналу «Новое время». 

Креді Агріколь — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно