Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь підписав Хартію з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів

24 Квітня 2024

Креді Агріколь підписав Хартію з фінансової інклюзії і реінтеграції ветеранів, що ініційована Національним банком України та ЄБРР. Банк робить свій внесок у стійкий та інклюзивний розвиток суспільства та буде надавати всебічну підтримку ветеранам війни з їхньої адаптації в цивільне життя, зокрема на робочому місці.

«Ми людиноцентричний банк і рівність та інклюзія є стратегічно важливими для нас. Наразі 60 наших співробітників у лавах ЗСУ, з них двоє – жінки, які пішли добровольцями. Банк зберіг кожному з них робочі місця та спрямував майже 34 млн грн на виплату середньої заробітної плати і додаткових виплат. Ми будемо масштабувати та адаптувати нашу підтримку ветеранів відповідно до реалій життя. Віримо, що спільні зусилля всіх компаній на чолі з НБУ будуть ефективним інструментом інтеграції ветеранів у цивільне життя», - коментує Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь.

Креді Агріколь ― роботодавець з гнучким підходом, який пропонує комфортні умови праці та підтримує тих, хто цього потребує. Вже 4 роки у нашому банку діє Хартія рівності, яка гарантує рівні права і можливості для всіх співробітників банку незалежно від статі, віку, стану здоров’я тощо.

«Наразі троє наших співробітників вже повернулися з фронту, ми з ними індивідуально працюємо, щоб інтегрувати в робочий колектив та цивільне життя. Зростає потреба у програмах підтримки ветеранів, тому ми активно розробляємо власну політику в цьому напрямі, зокрема ми організували Diversity Community, де один з векторів зосереджений саме на темі ветеранів. Важливо розуміти, що в банку багато жінок, тому для нас актуальною є підтримка сімей військовослужбовців, особливо дружин і матерів. Ми організовуємо для них зустрічі та групи спілкування, де вони можуть поділитися переживаннями та отримати допомогу. Це непроста задача, але ми віримо, що поступово спільними зусиллями ми зможемо вибудувати дієві механізми інтеграції ветеранів у суспільство та робоче середовище зокрема», - додає Олена Урусова, директорка з персоналу Креді Агріколь.

В рамках Diversity Community банку проходять зустрічі для вдосконалення процесу реінтеграції ветеранів та підтримки сімей, чиї рідні – військові у ЗСУ.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно