Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на конференцію «Агробізнес у нових реаліях» в рамках виставки «АгроВесна 2020»

11 Лютого 2020

Креді Агріколь Банк запрошує на конференцію «Агробізнес у нових реаліях», яка відбудеться 19 лютого 2020 року у рамках десятої щорічної виставки «АгроВесна 2020».

Місце проведення конференції: Київ, Міжнародний виставковий центр на Броварському проспекті, 15. Павільйон 2, конференц-зал 8 (2-й поверх), вхід 2А.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням

Організатори конференції «Агробізнес у нових реаліях» - Посольство Франції в Україні, Агентство «Бізнес Франс», Креді Агріколь Банк та Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок.

Програма конференції «Агробізнес у нових реаліях»

10:30-11:00 Реєстрація учасників

11:00-11:15: Урочисте відкриття конференції  

Олександр Безрадецький, в. о. генерального директора ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Магалі Вюйом, директор агентства «Бізнес Франс в Україні», Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.        

11:15-11:30: Управління агрокомпаніями в нових реаліях: кліматичні зміни, зниження прибутковості   

Лоран Деньйо, радник із питань сільського господарства Посольства Франції в Україні.

11:30-11:50: Правильний вибір якісного насіння як інструмент управління кліматичними ризиками 

Артем Юр'єв, продукт менеджер із розвитку ріпаку та зернових Limagrain Ukraine.    

11:50-12:10: Супутниковий моніторинг посівів у системі контролю врожайності агропідприємства – інструмент підвищення ефективності 

Андрій Глявін, продукт менеджер RHIZA DIGITAL, Agrii «ТОВ Агроскоп Інтернешнл».

12.10-12.30: Агрострахування у забезпеченні прибутку агрокомпанії – Олексій ЛЯХОВCЬКИЙ, EUROP Insurance Brokers

12:30-12:50: Біоенергетика як засіб забезпечення екологічності виробництва та додаткового прибутку   

Себастьєн Олівен, начальник відділу обслуговування та оптимізації Méthalac. 

12:50-13:20: Підвищення продуктивності в тваринництві

Валентин Був'є, менеджер із експорту Asserva.

13:20-13:40: Структурування фінансування з метою управління затратами та підвищення ефективності використання залучених коштів

Юлія Коцар, начальник управління підтримки та розвитку агробізнесу Креді Агріколь Банку.     

13:40 – 14:30 Підсумки й обговорення за чашкою кави.    

Виставка «АгроВесна 2020» цьогоріч відбудеться вже вдесяте. Вона об’єднує три міжнародні виставки: «Зернові технології», Agro Animal Show та «Фрукти. Овочі. Логістика». Масштабний захід щорічно збирає провідних фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочівництва.   

Звертаємо вашу увагу, що для входу на виставку необхідно замовити безкоштовне електронне запрошення на сайті http://www.animal-show.kiev.ua/).

 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».   

 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua 


Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно