Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк анонсує старт кредитування по програмі IQ Energy

12 Січня 2018

З 2 січня 2018 року Креді Агріколь Банк розпочав кредитування по програмі IQ Energy. Це програма сприяння удосконаленню у сфері енергоефективності в житловому секторі України, що розроблена ЄБРР за підтримки донорів.

Клієнти банку вже можуть оформити готівковий кредит «Свобода» у розмірі до 300 тис. грн на інвестування в енергоефективні проекти та отримати компенсацію (грант) до З тис. євро на валютний рахунок у Креді Агріколь Банку. Каталог матеріалів і обладнання, на придбання яких можна отримати європейський грант, складає більше 5000 позицій. Програма діятиме до 10 вересня 2020 року.

«Нам приємно оголосити запуск програми IQ Energy у нашому банку. Як сучасна та прогресивна фінансова установа ми усвідомлюємо важливість підтримки інновацій та зелених ініціатив. Сподіваємося, багато наших клієнтів оцінять можливість модернізувати власне житло, зробити його більш енергоефективним, заощадливим та екологічним. Тисячі українців вже зробили крок до підвищення енергоефективності своїх домівок і скористалися можливістю реалізувати цю потребу за рахунок грантової європейської програми. IQ Energy – це водночас вигідний фінансовий інструмент і втілення технологій майбутнього, тому Креді Агріколь Банк радий допомагати нашим клієнтам реалізовувати сміливі ідеї задля енергоефективності. Новий рік – слушна нагода, щоб модернізувати свій дім та зробити його екологічним», - зазначила Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал. 

Щоб отримати грант для підвищення енергоефективності житла, потрібно:

1. Оформити кредит готівкою у будь-якому відділенні Креді Агріколь Банку

2. За ці кошти придбати та встановити енергоефективні товари з каталогу технологій IQ Energy

3. Зареєструватися та подати заявку на компенсацію на сайті програми www.iqenergy.org.ua

4. Отримати компенсацію в євро на валютний рахунок.

Про програму

Програма розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку та фінансується Партнерством Е5Р, де Європейський Союз надає найбільший внесок, за підтримки Швеції та Федерального міністерства фінансів Австрії. Мета програми - підвищення енергоефективності української житлового сектору. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла - 15 мільйонів євро.

Програма IQ Energy розпочалася в Україні у квітні 2016 року. Уже надано близько 320 млн грн (12 млн доларів) 13 тисячам українських домогосподарств для теплової модернізації.

ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З моменту початку діяльності в країні в 1993 році банк профінансував 383 проекти на суму в розмірі майже 11,6 млрд євро.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зав’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно