Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Офіційна позиція Credit Agricole у відповідь на заяву НБУ

13 Січня 2023

У відповідь на преcреліз, що НБУ нещодавно опублікував щодо виходу міжнародних фінансових груп з ринку росії,  ми вкотре підтверджуємо офіційну позицію Групи Credit Agricole, що була опублікована в березні 2022 року: «З початку війни Crédit Agricole зупинила будь-яке нове фінансування російських компаній та всю комерційну діяльність у країні».

Група Credit Agricole побудувала в Україні універсальний роздрібний банк, який має 148 відділень та 2400 співробітників. Протягом багатьох років Група прагне зробити свій внесок у розвиток країни, зокрема має у пріоритеті модернізацію сільського господарства. Credit Agricole пишається мужністю та згуртованістю української  команди, яка віддано працює задля підтримки клієнтів та української економіки.

З початку війни Група та український банк також докладають максимум зусиль для допомоги Україні. Деталі на сайті банку

Хочемо також наголосити на наступному:

•    Щойно розпочалася війна, Група припинила все нове фінансування російських компаній і усю комерційну діяльність у країні.

•    Заборгованість за кредитами, виданими до початку війни, погашається згідно з договірними та юридичними зобов’язаннями Групи.

•    Декілька залишкових позицій за російськими цінними паперами, які належали установам Групи, не могли бути продані внаслідок комплексного впливу міжнародних санкцій і російських контрсанкцій, тому наразі вони заморожені.

•    У відповідь на російську військову агресію в Україні Група Crédit Agricole із першого дня війни висловила та продемонструвала повну солідарність зі своїми співробітниками та українським народом. Група створила фонд солідарності в розмірі 10 мільйонів євро для своїх працівників і українців, які постраждали від війни.

•    Під час війни співробітники Credit Agricole працюють та забезпечують щоденний банкінг  для клієнтів, а банк спрямував 21 млн грн на допомогу постраждалим від війни.

Ми продовжуємо стабільно працювати та виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, співробітниками та суспільством у воєнний час.

Навіть під час війни банк залишається максимально надійним та ефективно протидіє дестабілізуючим чинникам. Credit Agricole підтримує потужні позиції по капіталу та ліквідності, а також має постійну підтримку міжнародної фінансової Групи. Банк є лідером із соціальної відповідальності та входить у ТОП-3 в номінації надійності банківських депозитів від Стандарт-Рейтинг та в ТОП-10 провідних банків в рейтингу ФінКлуб. А ще банк інвестує в цифрові рішення та мережу відділень, відновлює кредитування та запускає нові продукти.


Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно