Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Закінчення строку дії спеціальних умов обслуговування клієнтів за кредитами

12 Червня 2022

Шановний клієнте!

У цей нелегкий для кожного із нас час банк намагається підтримувати своїх клієнтів, спираючись на можливості та умови, визначені законодавством України.

З 24.02.2022 року банк встановив спеціальні умови для клієнтів, які передбачають наступне: несплачені у строк платежі за кредитними договорами не будуть вважатися простроченими (надалі - спеціальні умови обслуговування).

Звертаємо вашу увагу, що з 31.07.2022 року спеціальні умови обслуговування, запроваджені банком, припиняють свою дію. Натомість всі платежі, які не були сплачені впродовж дії спеціальних умов обслуговування, будуть вважатися простроченими у наступні дати:

1 - Для договорів, термін дії яких не закінчився до наступної дати сплати щомісячного платежу, що настане після 31.07.2022 згідно умов кредитного договору:

  • для клієнтів фізичних осіб - у частині заборгованості за тілом кредиту та за нарахованими та несплаченими процентами, комісією;
  • для клієнтів юридичних осіб (за договорами з щомісячним графіком погашення) - у частині заборгованості за тілом кредиту. 

2 - З 01.08.2022 у частині заборгованості 

  • за тілом кредиту – для клієнтів-юридичних осіб, кредитні договори з якими мають графіки погашення із іншою періодичністю (ніж вказано у п 1) ; 
  • за несплаченими процентами та комісіями – для всіх клієнтів-юридичних осіб;
  • за тілом та процентами, комісіями - для всіх клієнтів, якщо загальний строк кредитування за укладеними договорами закінчився до 31.07.2022. 

Враховуючи вищевикладене, для уникнення простроченої заборгованості після закінчення спеціальних умов обслуговування необхідно виконати платіжні зобов’язання за відповідним кредитним договором.

У випадку неможливості виконання платіжних зобов’язань пропонуємо звернутися до банку або в довідковий центр 0 800 30 5555 для обговорення варіантів реструктуризації та умов подальшого обслуговування заборгованості відповідно до кредитного договору.

Вдячні за розуміння та сподіваємося на якнайшвидше врегулювання ситуації на території України.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно