Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

#We Care! День донора у Креді Агріколь Банку

16 Серпня 2017

28 липня співробітники Креді Агріколь Банку долучилися до першого етапу благодійної ініціативи «День донора у Креді Агріколь Банку». Одразу 13 співробітників здали кров для немовлят, які є пацієнтами Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Після процедури зі здачі крові представники дитячого центру провели для наших співробітників пізнавальну екскурсію та розповіли про історію створення і розвитку центру, а також про основні напрями і результати своєї роботи.Ця ініціатива стала ще одною складовою масштабної програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!». Прагнення допомагати та робити свій внесок у благодійність лежать в основі цієї програми.   

«Ми всі дуже різні, однак ми однаково безпорадні, коли з нами чи з нашими близькими трапляється біда. Кров – це безцінний і часто невід’ємний елемент боротьби з недугом. Це магічний ресурс, поділившись яким, ми не біднішаємо, скоріше навпаки. Адже донор не просто дарує частинку себе, він дарує хворому шанс одужати, а його родині надію знову бути разом. В обмін на це він отримує емоції, які може викликати лише спасіння чийогось життя! А рятуючи життя, ми рятуємо світ! Бажаю кожному із вас відчути себе супер героєм», - коментує Анна Золотіна, уповноважений представник операційного директора Креді Агріколь Банку.
Надалі Креді Агріколь Банк братиме участь у благодійній ініціативі «День донора» на регулярній основі.
«Для мене було важливим долучитися до даної благодійної ініціативи, адже допомогати – це нормально, а тим більше допомогати дітям. Я давно хотіла стати донором крові. Це прекрасне відчуття – розуміти, що завдяки тобі чиєсь серце продовжить битися», - коментує Оксана Гребенюк, перекладач Креді Агріколь Банку.

Про Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ ( http://cardio.org.ua/ru/) :

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії є головною установою в галузі дитячої кардіології та кардіохірургії Міністерства охорони здоров'я України і єдиним високоспеціалізованим медичним закладом України, в якому виконується корекція найскладніших вроджених вад серця незалежно від віку пацієнтів.

Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії це:

  • Найбільший кардіохірургічний центр Європи
  • Двадцятирічний досвід впровадження і розвитку дитячої кардіології та кардіохірургії в Україні
  • Більше 10 тисяч врятованих життів
  • Професіонали, які присвятили своє життя справі порятунку дітей з вродженими та набутими вадами серця
  • Понад 1500 операцій на рік 

Завдяки зусиллям керівництва клініки всі операції вдається здійснювати безкоштовно. Єдине, на що кошти необхідні, - це оплата донорства, оскільки для кожної операції необхідна кров як мінімум двох донорів. 

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно