Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Українські тижні у французькому банку!

15 Серпня 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

До 25-ої річниці незалежності України Креді Агріколь Банк підготував сюрпризи для всіх своїх клієнтів!

З 22 серпня по 2 вересня 2016 року у всіх відділеннях банку на клієнтів чекатимуть гарантовані та корисні подарунки. Щоб стати власником одного з подарунків, достатньо оформити в банку один з наступних продуктів: кредит готівкою «Свобода», депозит від 50 тис. грн на строк від 6 місяців, поліс КАСКО, кредитну або дебетну платіжну картку.

Серед подарунків: еко-сумки, чашки, футболки, тарілки та термоси. Зробити вибір подарунка допоможе скретч-карта, яку клієнт самостійно обере у відділенні банку, у відповідності до умов Акції.

«Креді Агріколь Банк - це перший іноземний банк, який розпочав свою роботу в Україні в 1993 році. Ми вважаємо себе майже ровесниками новітньої України. З нагоди ювілею Дня незалежності нам дуже приємно запропонувати своїм існуючим та майбутнім клієнтам практичні подарунки в додаток до наших продуктів і послуг. Сьогодні ми з гордістю можемо сказати, що за роки своєї роботи на українському ринку Креді Агріколь Банк довів, що є надійним та стабільним фінансовим партнером громадян та компаній України», - зазначила Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу і діджитал банкінг.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно