Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Участь в програмі IQ energy стала доступною власникам кредитних карт Креді Агріколь Банку

13 Березня 2018

Клієнтам Креді Агріколь Банку – власникам кредитних карт – стала доступною участь у програмі енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, яка дозволяє фізичним особам-громадянам України отримати європейські гранти на утеплення свого житла в розмірі до 3000 євро. Отримати грант можуть як чинні, так і нові клієнти банку.

Якщо раніше для отримання європейської компенсації необхідно було проходити процедуру отримання кредиту у відділені банку, то тепер власникам кредитних карт Креді Агріколь Банку достатньо:

  • оплатити товар з каталогу енергоефективного обладнання IQ energy кредитною карткою в торговій точці або інтернет-магазині (наприклад, сучасний твердопаливний котел);
  • провести модернізацію житла (встановити куплений котел);
  • зареєструватися на  http://www.iqenergy.org.ua та подати заявку на компенсацію (35% від суми кредиту/інвестиції).  

«Програма IQ energy викликала неабиякий інтерес у клієнтів нашого банку. Всього за 2 місяці ми видали кредитів на суму близько 2 млн грн. І це тільки початок! Ми раді, що українці усвідомлюють необхідність встановлення енергозберігаючого обладнання та модернізації своїх осель. Запрошуємо всіх придбати енергоефективне обладнання та отримати компенсацію від ЄБРР», - коментує Галина Жукова, Член Правління, відповідальна за мережуроздрібний бізнес та діджитал.    

Переваги кредитної картки від Креді Агріколь Банку:

  • кредитний ліміт – до 100 000 грн.
  • пільговий період користування кредитними коштами при розрахунку карткою в торгових мережах і в Інтернеті – до 55 днів за ставкою 0,01% річних;
  • мінімальний щомісячний платіж – всього 5% від фактично використаної суми кредитного ліміту;
  • поповнення рахунку – без комісій;
  • безкоштовне підключення до послуги GSM-банкінгу.

«На сьогодні оплата товару кредитною картою – це найшвидший спосіб участі у програмі IQ energy. Цей фінансовий продукт є особливо зручним при активному будівництві або модернізації житла, оскільки клієнт може користуватися кредитом, погашати його і брати знову, і кожного разу отримувати компенсацію IQ energy (35% від суми кредиту/інвестиції). При цьому максимальна сума компенсацій становить 3000 євро на одну фізособу за весь період дії програми», - підкреслює Оксана Булгакова, керівник програми IQ energy.  

Нагадаємо, для отримання компенсації від ЄБРР за програмою IQ energy необхідно придбати енергоефективне обладнання в кредит через банк-партнер. В рамках програми неоподатковувана податками компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банку-партнера. Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р, де Європейський Союз надає найбільший внесок, за підтримки Швеції та Федерального міністерства фінансів Австрії. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла – 15 мільйонів євро. Метою програми є підвищення енергоефективності українського житлового сектора. Гаряча лінія IQ energy: 0-800-505-717.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі – Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді  Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

З питань оформлення кредиту звертайтеся у будь яке відділення Креді Агріколь Банку або телефонуйте за номером: 0 800 30 5555

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно