Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Стрімке зростання результатів та посилення фінансової стабільності

09 Листопада 2016

8 листопада 2016 року Група Креді Агріколь повідомила, що чистий прибуток – частка Групи склав 4.2 млрд євро за перші дев’ять місяців 2016 року та 1.4 млрд євро за третій квартал. Базовий чистий прибуток - частка Групи сягнув 1.8 млрд євро за третій квартал, що є більше, ніж за відповідний період 2015 року. Внесок регіональних банків до чистого прибутку Групи був на стабільно високому рівні – 777 млн євро за третій квартал.

Креді Агріколь С.А. повідомив про чистий прибуток – частку Групи в 3.2 млрд євро за перші дев’ять місяців 2016 року та 1.86 млрд євро за третій квартал. Базовий чистий прибуток - частка Групи склав більше 1 млрд євро, що на 27% вище, ніж за третій квартал 2015 року. Зростання було обумовлене високими комерційними результатами усіх бізнес-ліній.

Фінансова стабільність ще більше посилилася, і коефіцієнт загального капіталу 1 рівня на повній основі склав 14.4% для Групи та 12.0% для Креді Агріколь С.А. після вирахування всіх рекомендованих дивідендів за 2016 рік.

Детальніше про результати Групи Креді Агріколь читайте на офіційному сайті Групи

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта:Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно