Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Спрощені умови оформлення кредиту на автомобіль

15 Лютого 2019

З лютого 2019 року оформити кредит на автомобіль стає легше. Адже вступив у дію закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення кредитування». Креді Агріколь став одним із перших банків, який скасував необхідність нотаріального посвідчення, тим самим спростивши оформлення автокредиту.

«Цей закон спрямований на посилення захисту прав кредиторів, а також ліквідацію схем ухилення боржників від виконання власних зобов’язань. Він дозволить знизити юридичні ризики банків за майбутніми кредитами та ефективніше працювати з наявними проблемними боргами, а також сприятиме подальшому відновленню кредитування економіки та спрощенню умов надання банківських послуг для клієнтів, що зокрема передбачає можливість укладення електронних договорів та договорів застави у простій, ненотаріальній формі. Це зекономить кошти та час клієнтів», - коментує Андрій Сидоров, директор юридичного департаменту Креді Агріколь Банку.

Над створенням документа працювала банківська спільнота за участі та підтримки Національного банку України, Незалежної асоціації банків України, та представники Креді Агріколь Банку.

«Креді Агріколь був одним із розробників цього проекту. Оскільки наш банк – лідер в автокредитуванні, він зробив усе можливе задля економії часу та коштів наших клієнтів. Зміни до закону дадуть змогу здешевити оформлення кредиту та поліпшать процес його видачі. Крім цього, позичальник більше не повинен сплачувати додаткові витрати на нотаріуса, в тому числі і за зміни до договору застави. Ці документи тепер можуть укладатися у простій письмовій формі. Переконаний, зміни позитивно вплинуть на активізацію ринку кредитування», - коментує Денис Крицький, начальник управління супроводження роздрібного бізнесу Креді Агріколь Банку. 

Нагадаємо, Креді Агріколь - визнаний лідер на ринку автокредитування України. Два роки поспіль банк досягає позначки у 2 млрд грн виданих кредитів на авто. У 2007 році Креді Агріколь був одним із перших банків на українському ринку, що почав активно розвивати автокредитування фізичних осіб. Протягом кількох останніх років банк стабільно утримує провідні позиції у цій сфері, займаючи 40% українського ринку. Це підтверджують численні нагороди в номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів, партнерство з понад 400 автосалонами та провідними автовиробниками. Кількість клієнтів, які придбали авто у кредит від банку, складає більше 50 тисяч.

 

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua


Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно