Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Щодня чудовий шанс отримати кредит готівкою від 0%*

05 Квітня 2016

Правила акції дуже прості: обирайте строк кредитування в рамках кредиту «Свобода» (до 3-х років) та отримуйте кредит до 50 000 гривень (готівкою або на картку) без застави та на будь-які потреби.

Кожного робочого дня, 3 4 квітня до 31 травня 2016 року, обиратиметься один переможець акції шляхом випадкової комп’ютерної вибірки. Такі клієнти користуватимуться кредитом «Свобода» за ставкою від 0%*.

Замовити кредит ви можете вже зараз, якщо заповните on-line заявку.

Реалізовуйте свої мрії разом з Креді Агріколь та нехай вам щастить!

Детальніше про акцію та ознайомитись з умовами кредиту «Свобода», можна в розділі «Кредит готівкою» або в Контакт-центрі Креді Агріколь Банку за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно з усіх телефонів в Україні).

* Під акцією «Кредит готівкою від 0%*» (надалі – Акція) слід розуміти можливість бути обраним серед інших учасників Акції, що подали заявки на отримання кредиту «Свобода». Акція проводиться шляхом щоденної випадкової комп’ютерної вибірки одного клієнта, якому буде надана можливість отримати кредит з використанням процентної ставки в розмірі 0,0001% річних у гривні (база нарахування 360 днів у році). Орієнтовна сукупна вартість кредиту для переможців Акції розраховується виключно з відсоткової ставки 0,0001% та одноразової страхової премії у розмірі 4,6% від суми кредиту, що буде повністю компенсована Банком не пізніше наступного банківського дня. Жодних інших платежів та комісій, що пов’язані з отриманням кредиту, для переможців Акції не передбачається. Таким чином, абсолютне значення подорожчання кредиту та реальна процентна ставка складатимуть 1,28 грн та 0,0001% відповідно, при максимально можливому строку та сумі кредиту «Свобода». Акція діє у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО з 04.04.2016 до 31.05.2016. Про інші умови Акції дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555

Про Банк:
 

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно