Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Поліс добра»: Креді Агріколь Банк придбав медичне обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії

19 Грудня 2018

У рамках благодійної ініціативи «Поліс добра» Креді Агріколь Банк придбав медичне обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії у Києві, а саме: 5 датчиків та 85 одноразових кулонів для виміру тиску. Ця техніка необхідна для інтенсивної терапії та реанімації новонароджених.     

Нагадаємо, у липні-серпні 2018 року у Креді Агріколь відбувалася соціальна ініціатива «Поліс добра». За рахунок оформлених клієнтами страхових полісів банк перерахував 300 000 грн на придбання медичного обладнання для центру.       

«Інвестиції в медицину та турбота про здоров’я – важлива складова програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!». Уже два роки Креді Агріколь прагне бути прикладом соціально-орієнтованого бізнесу, реалізуючи більше 20 благодійних проектів у рік. Ми хочемо змінити сприйняття благодійності і постійно запитуємо себе, чим іще можемо допомогти суспільству. Придбання медичного обладнання для кардіоцентру – це не просто ще одна реалізована «добра» ініціатива. Це тисячі врятованих життів малюків. Ми дуже вдячні клієнтам за те, що вони долучилися до проекту «Поліс добра».  Саме з їхньою допомогою нам вдалося забезпечити кардіоцентр необхідним обладнанням», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.  

7 грудня відбулося офіційне вручення техніки закладу. Проект реалізовано за підтримки фонду «Твоя опора» - постійного партнера благодійних проектів банку.  

Ініціатива «Поліс добра» проходила у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Адже підтримка медицини та турбота про здоров’я - одна з основних складових програми.

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії це провідний високоспеціалізований медичний заклад Європи, в якому виконують корекцію найскладніших вроджених вад серця для дітей, у тому числі, новонароджених. Спеціалісти центру безкоштовно проводять понад 1500 надскладних операцій на рік. Детальніше читайте на сайті>>

Благодійний фонд «Твоя опора» перевірений партнер соціальних проектів Креді Агріколь Банку. На добрі цілі фонд зібрав більше 29 млн грн. Щороку «Твоя опора» звітує про всі витрачені кошти. Детальніше читайте на сайті фонду>>

Про Креді Агріколь:    

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно