Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Плати Mastercard – вигравай подорож щотижня

01 Липня 2017

З 1 липня по 13 серпня 2017 року розраховуйтеся карткою Mastercard від Credit Agricole за послуги «Нової пошти» у відділеннях, на сайті або через мобільний додаток і щотижня беріть участь у розіграші однієї з шести омріяних подорожей та нові враження*.

*Акція триває з 1 липня по 13 серпня 2017року на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій.

Деталі на сайті www.mastercard.ua

Офіційні правила акції

Питання та відповіді

  • Які компанії та організації долучені до проведення Акції?

Замовником Акції «Плати Mastercard® – вигравай подорож щотижня» є Представництво Mastercard Europe SA в Україні, Партнером Акції є «Нова Пошта», а Виконавець Акції – Товариство з обмеженою відповідальністю «ТМА КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ».

  • Коли початок і закінчення Акції?

Акція триває з 1 липня до 13 серпня 2017 року включно.

  • Хто має право брати участь в Акції?

В Акції мають право брати участь усі клієнти – держателі карток Masterсard®, кому виповнилось 18 років.

  • Які загальні умови участі в акції для держателів карток Mastercard®

Все дуже просто – розраховуйтеся карткою Mastercard® на суму від 20 грн за послуги «Нової пошти» у відділеннях, на сайті або через мобільний додаток, та щотижня вигравайте туристичну подорож. Детальніше на сайті mastercard.ua

  • Я мешкаю в Криму, є держателем картки Masterсard®, чи можу взяти участь в Акції?

Ні, не можете. Акція триває з 1 липня по 13 серпня 2017 року на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій. Детальніше на сайті mastercard.ua

  • Мені зараз 17 років, за місяць виповниться 18. Чи можу взяти участь в Акції?

Згідно з Офіційними правилами Акції участь в Акції мають право взяти дієздатні фізичні особи-громадяни України, яким виповнилося 18 років та є власниками карток Masterсard®, емітованих будь-яким банком, зареєстрованим в Україні.

  • Де можна докладніше ознайомитися з офіційними правилами проведення Акції «Плати Mastercard® – вигравай подорож щотижня»? 

З офіційними правилами Акції «Плати Mastercard® – вигравай подорож щотижня» детальніше можна ознайомитися на сайті mastercard.ua.

  • Чи має значення кількість операцій з оплат послуг «Нової пошти» карткою Mastercard®?

У період проведення Акції можна здійснити одну або більше транзакцій карткою Mastercard® з оплати послуг «Нової пошти» у будь-яких відділеннях або на веб-сайті «Нової пошти» або через мобільний додаток на суму від 20 гривень за одну транзакцію. Що більше робите оплат карткою Mastercard®, то більше шансів на виграш неймовірної подорожі. 

  • Я маю картку іншої платіжної системи, чи можу взяти участь в Акції? 

Ні. Операції, здійснені з використанням будь-яких інших платіжних карток, крім карток Masterсard®, емітованих будь-якими банками, зареєстрованими в Україні, не відповідають умовам Акції і не можуть бути задіяні в Акції

  • Чи потрібно надавати якісь додаткові особисті документи або іншу інформацію про себе? 

Лише у разі виграшу учасником Акції подарунка – сертифіката на туристичну подорож – згідно з Правилами учасники Акції добровільно погоджуються надати інформацію, зокрема копію паспорта, ідентифікаційного коду, як необхідну для отримання подарунка Акції, та надсилають копії вищезазначених документів на електронну адресу info@tma-ukraine.com.ua, після повідомлення учасника про виграш.

  • Яким чином і в який спосіб визначаються переможці?

Учасники Акції, які стануть переможцями Акції та отримають подарунок Акції, визначаються шляхом випадкового вибору з бази Акції, а також 10 (десять) резервних переможців Акції на випадок, якщо переможець Акції не матиме можливості/бажання отримати подарунок Акції, згідно зі списком, який передається «Новою поштою» у компанію «ТМА КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ». Після цього інформацію про переможні номери з бази Акції передають у «Нову пошту» для ідентифікації переможців Акції та 10 (десять) резервних переможців Акції і надання їхніх даних (ПІБ, контактні дані) на фірмовому бланку «Нової пошти» з підписом уповноваженої особи та печаткою.

  • Яку кількість подарунків-сертифікатів буде розіграно та на яку суму?

Під подарунком слід розуміти Сертифікат на туристичну подорож номіналом 50 000,00 грн. Загалом таких сертифікатів буде розіграно 4 упродовж періоду дії Акції.

  • Як часто будуть проводитись розіграші?
    Розіграші проводяться щотижня, відповідно до графіка розіграшів, зазначеного в Офіційних правилах.
  • Чи можу на власний розсуд обрати строки подорожі у разі виграшу подарунка?

Так, переможці Акції матимуть право самостійно обирати строки, але в межах дії Сертифіката на туристичну подорож, протягом 6 (шести) місяців з моменту вручення Сертифіката на туристичну подорож переможцю Акції, враховуючи визначені дати розіграшу, попередньо узгодивши всі питання з партнером компанії «ТМА КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ» — ПП «Дольче Тревел».

  • Чи можна обміняти Сертифікат на грошовий еквівалент?

Грошовий еквівалент подарунків Акції – сертифікатів на туристичну подорож в жодному разі не видається і не підлягає обміну.

  • Як я можу дізнатися про те, хто став переможцем?

Про результати визначення переможців Акції Партнер «Нова Пошта» повідомляє Переможця шляхом смс-повідомлення, а представники «ТМА КОМ’ЮНІКЕЙШНЗ» повідомляють особисто по телефону або електронною поштою протягом трьох банківських днів з дати проведення відповідного визначення переможців Акції.

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно