Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Переваги та можливості нового мобільного додатку СА+ від Креді Агріколь

25 Червня 2020


22 червня Креді Агріколь запустив новий мобільний додаток СА+. Він вже у відкритому доступі на App Store та Google Play. Створюючи новий СА+, банк орієнтувався на потребу клієнтів у якісному цифровому сервісі. Тож новий додаток поєднує в собі корисний для клієнтів функціонал та приємні візуальні рішення.

Новий СА+ має такі переваги та можливості:

  • Соковитий дизайн та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Керуйте продуктами та коштами із задоволенням.
  • Комунальні платежі. До речі, без стягнення банківської комісії при сплаті карткою Креді Агріколь.
  • Обмін валют. Купівля та продаж доларів чи євро за наявності відповідних валютних рахунків.
  • Можливість зберегти картки інших банків у додатку. Здійснювати перекази між картками різних банків стало ще зручніше та дешевше.
  • Вхід у додаток за біометрією (відбиток пальця чи розпізнавання обличчя). На пристроях, де така опція відсутня, за допомогою короткого коду або паролю.
  • Відкриття депозиту та подача заявки на кредитну картку.

Додаток СА+ вже у відкритому доступі на App Store та Google Play.  Ви також можете встановити його, відсканувавши QR-код

Щоб скористатися новим додатком СА+, потрібно пройти реєстрацію, навіть, якщо ви вже користувалися попереднім додатком, оскільки облікові дані з CA Mobile тут недійсні. Для цього вам знадобиться лише номер картки або ІПН.

«Ми хочемо створити максимально зручний та функціональний мобільний банкінг для наших клієнтів. Тож новий СА+ ми розробили та запустили в рекордно короткі строки ― менше ніж за рік. Щоб виявити та усунути недоліки в роботі додатку, СА+ пройшов бета-тестування серед більш як 2300 користувачів. Потужна технічна платформа, на базі якої реалізовано мобільний банкінг СА+, дозволяє регулярно вдосконалювати додаток, а також швидко запускати нові сервіси. Тож наступними кроками у розвитку діджитал-сервісів можуть стати інтернет-банкінг для фізичних осіб, нові сервісні рішення для ФОП, веб-портал для клієнтів тощо», ― коментує Борис Гіттон, директор департаменту розвитку цифрового бізнесу Креді Агріколь Банку.

У найближчих релізах мобільного банкінгу СА+ очікуйте:

  • Розширений фунціонал керування картками, зокрема додавання їх до гаманців Apple та Google прямо з додатку.
  • Розширення можливостей сервісу з оплати комунальних платежів.
  • Перегляд деталей операцій, формування виписок та квитанцій.
  • Більше продуктів онлайн, зокрема нові депозити, картки та кредит готівкою.
  • Персоналізацію продуктів.
  • Програми лояльності.

Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Попередній додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців. Точні дати завершення перехідного періоду ми завчасно повідомимо на сайті банку.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно