Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» запрошує на фестиваль «Французька весна 2016»

31 Березня 2016

Вже другий рік поспіль ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» виступає генеральним партнером «Французької весни в Україні» – чудового культурно-мистецького проекту та однієї з найяскравіших подій, що традиційно відбудеться в Україні протягом квітня 2016 року.

Загалом «Французька весна» навідується до найбільших міст України вже тринадцятий рік поспіль. Цього квітня Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, Рівне, Одеса і Харків житимуть у ритмі різноманітної та насиченої програми подій фестивалю.

«Минулого року я обіцяв, що ми будемо розвивати партнерство з Французьким інститутом в Україні, і що ми будемо активно спонсорувати цей фестиваль попри складу економічну ситуацію. Ми вважаємо, що крім власне банківської роботи, наша відповідальність також полягає у пропагуванні французької культури в тих країнах, де працює банк. Ми радіємо з того факту, що надаємо нашим українським друзям, партнерам, клієнтам можливість долучитися до французького мистецтва в усіх його формах», - зазначає Голова Правління Жан-Поль Пьотровські.

Відкриє цьогорічну «Французьку весну» в Україні вулична світлова проекція «Анукі у пошуках Весни». Дійство відбудеться 2 квітня на Європейській площі в Києві. Дорослі та діти побачать світлову проекцію про кумедних персонажів Анукі, які пустилися на пошуки весни, минаючи усі пори року. Французькі митці з компанії «Les Anooki» настільки майстерно володіють новітніми технологіями і так талановито складають казкові історії, що на кілька митей глядачі забудуть, що дійство відбувається на фасаді Українського дому, і відчують себе мешканцями чарівної країни, де живуть веселі чоловічки Анукі. До речі, для всіх, хто відвідає грандіозне дійство під час відкриття фестивалю в Києві 2 квітня, чекають приємні подарунки від КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКУ! Шукайте «найвищих» людей в натовпі – подарунки будуть у них.

Загалом програма Французької весни цього року побудована так, що пропонує подорожувати з одного мистецького жанру до іншого, відкриваючи нові обрії французького мистецтва. Від вистави-пантоміми «БлаБлаБла», під час якої не нудьгуватимуть ні дорослі, ні діти, до прогресивного концерту гурту «Rapsodie», який пропонує музику на перетині репу та класики. Від новинок французького кінематографу на «Фестивалі допрем’єрних показів» до «Трьох шедеврів Жака Одіара» і незмінних Довгих ночей короткого метра, які вже можна сміливо називати класикою «Французької весни». Від розмаїття французької та української молодої ілюстрації в візуальних проектах, організованих спільно з асоціацією Pictoric, до грандіозного концерту «Віват Оффенбах!» у Національному театрі оперети. Численні зустрічі з письменниками, видавцями, фотографами, відкриття виставок і багато інших цікавинок заплановані у програмі «Французької весни в Україні».

Детальніше ознайомитися з програмою «Французької весни» в усіх містах можна тут.

КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК підготував активності для всіх, хто цікавиться сучасним французьким мистецтвом. Детальний перелік заходів незабаром з’явиться на сайті банку.

На офіційній сторінці банку у Facebook будуть розігруватися квитки на заходи у всіх містах, де відбувається «Французька весна». Слідкуйте за оголошеннями та беріть участь у розіграшах!

Здійсніть подорож у французьке мистецтво разом з «Французькою весною» та КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКОМ!

Про банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 477 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно