Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Parlons Français» від Креді Агріколь Банку

19 Квітня 2019

Креді Агріколь Банк продовжує проект «Parlons Français», покликаний поширювати вивчення французької мови в українських школах.    

11 квітня відбулася друга зустріч у рамках ініціативи. У флагманське відділення банку завітали учні київської школи №112 ім. Тараса Шевченка.   

Гостям провели екскурсію, показали діджитал-інструменти відділення нового формату, розповіли про перспективи розвитку банківської системи та ознайомили з інформацією про Креді Агріколь. Співробітники банку наголосили на важливості вивчення іноземних мов та провели інтерактивну гру. Учні продемонстрували високий рівень знання французької мови, особливо фінансової термінології.     

«Креді Агріколь сприяє розвитку французько-українських відносин не тільки з економічної, але і культурної точки зору. Ми продовжуємо проект «Parlons Français», адже отримали позитивні відгуки учасників. Учням та вчителям цікаво побачити наше сучасне відділення нового формату, а також поспілкуватися французькою мовою з фахівцями банку. Для спеціалістів Креді Агріколь – це чудова нагода поділитися своїми знаннями та тонкощами володіння французькою мовою», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.         

«Зустріч у рамках проекту «Parlons Français» наш банк проводить вже вдруге, але важливо, що цього разу школа сама звернулася до нас із бажанням долучитися до ініціативи. Цей приклад свідчить, що проект є цікавим та корисним для українських школярів, які вивчають французьку, тому ми продовжуватимемо проводити зустрічі для всіх охочих. Сподіваємося, що такі події стануть гарною традицією, тож чекаємо на нових гостей», - коментує Станіслав Перевезенцев, спеціаліст департаменту цифрового бізнесу та інновацій Креді Агріколь Банку. 

Креді Агріколь Банк започаткував проект «Parlons Français» наприкінці листопада 2018 року. Ініціатива спрямована на популяризацію вивчення французької мови в школах. За умовами проекту, співробітники банку, які вільно володіють французькою мовою, проводять зустрічі з учнями старших класів, спілкуючись із ними лише французькою. «Parlons Français» проходить із нагоди Року французької мови в Україні.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua     

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно