Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь отримав «Фінансові Оскари» як найбільш професійний банк та провідний aграрний банк

15 Червня 2016

Креді Агріколь продовжує отримувати найвищі нагороди. Щорічний «Фінансовий Оскар» від видання Бізнес дістався саме Креді Агріколь Банку як «Найбільш професійному банку» України. Окрім того, за високі результати у сфері підтримки та фінансування агросектору Креді Агріколь визнано переможцем у номінації «Аграрний банк».

Організатори «Фінансового Оскара 2015» прокоментували перемогу банку: «В 2015 році ця фінустанова продемонструвала вражаючу динаміку основних показників. До того ж її лідерство було підтверджено голосування журі. Зазначимо, що за результатами минулого року Креді Агріколь став одним з небагатьох банків, кому вдалося наростити гривневий портфель кредитування юридичних осіб (+381 млн грн). Крім того, банк задекларував прибуток у розмірі 441 млн грн, став третім за цим показником. До речі, прибутковість банка-переможця не є випадковістю. Це підтверджується тим, що за результатами першого кварталу поточного року Креді Агріколь Банк отримав чистий прибуток у розмірі 124 млн грн, що на 51 млн грн більше, ніж у четвертому кварталі 2015 року».

Результати Креді Агріколь за 2015 рік вже принесли банку перемогу у кількох провідних рейтингах. Тож «Фінансові Оскари» від видання Бізнес вкотре підтверджують стійкість, надійність та, звісно, професійність банку.

«Ми щиро вдячні журі та професійній спільноті за таке високе визнання. Особливо ми цінуємо те, що більшість експертів, які здійснювали оцінку результатів фінустанов, одностайні у своєму баченні досягнень Креді Агріколь. Водночас така оцінка мотивує нашу команду рухатися ще швидше та ставити собі ще вищі цілі, щоб і надалі відповідати званню найміцнішого та найпрофесійнішого. Стійкість фінансової системи України базується на надійності фінустанов. І наше завдання – робити все можливе, щоб наші клієнти мали беззаперечну впевненість у своєму банку, а співробітники – у своїй компанії», - зазначив Голова Правління Креді Агріколь Банку Жан-Поль Пьотровскі.

Про банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно