Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на 15-ту «Французьку весну» в Україні

15 Березня 2018

Креді Агріколь Банк, генеральний спонсор «Французької весни», запрошує на ювілейний 15-ий фестиваль. Відкриття заходу відбудеться 31 березня о 20:30 на Софійській площі. Організатори покажуть унікальне франко-українське шоу - виставу «Повітря», яка об’єднає таланти та вміння французького композитора, люксембурзького диригента та українських режисера, музикантів і художників.  

«Французька весна» - це традиційний фестиваль сучасного мистецтва. Мета заходу – культурний обмін між Україною та Францією. У програмі фестивалю художні виставки, фотопроекти, мурали, концерти, кінопокази, вистави, вуличні шоу та ярмарка вакансій.   

«Уже четвертий рік поспіль ми підтримуємо фестиваль «Французька весна» і виступаємо генеральним спонсором. Як банк ми вбачаємо нашу роль не лише у розвитку фінансового ринку, підтримці бізнесу та економіки країни. Для нас також важлива активна підтримка проектів, які промотують французьку культуру та мову в Україні, сприяють  діалогу та культурному обміну між нашими країнами», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.      

Під час прес-конференції 12 березня з нагоди відкриття фестивалю пан Пьотровскі зазначив, що цьогорічна «Французька весна» особлива. Якщо раніше українські глядачі могли насолоджуватися шоу, які були створені та демонструвалися у Франції, то зараз публіці покажуть унікальний перфоманс, створений спеціально для ювілейного п’ятнадцятого фестивалю. Вперше українські та французькі митці творитимуть разом і запропонують поціновувачам фестивалю унікальну виставу. За словами пана Пьотровскі, девіз Французької республіки - «Свобода, рівність, братерство» - став основним мотивом фестивалю.   

Цьогорічний захід триватиме з 31 березня по 30 квітня та пройде у 9 містах України (Київ, Бердичів, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Рівне та Харків). 

Організатори фестивалю: Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки Київської міської державної адміністрації, Мерії міста Тулуза та інших урядових і неурядових інституцій України.   

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі – Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді  Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку. Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно