Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк запрошує на 12-й щорічний фестиваль «Вечори французького кіно»

23 Січня 2017

25 січня 2017 року розпочинається 12-й щорічний фестиваль «Вечори французького кіно». Фестиваль пройде у найбільших містах України. Креді Агріколь Банк є офіційним партнером.

Креді Агріколь Банк, маючи французьке коріння, постійно підтримує культурні заходи та ініціативи, пов’язані з Францією. «Ми бачимо місію нашого банку не лише у наданні висококласних банківських послуг, але й в забезпеченні додаткових переваг нашим існуючим та потенційним клієнтам. Тому ми прагнемо сприяти культурному обміну між Францією та Україною, надавати українцям можливість ближче познайомитися багатою французькою спадщиною, з мовою та вишуканою культурою. Вже кілька років поспіль Креді Агріколь Банк є головним партнером значної події – фестивалю «Французька весна в Україні». Цього року ми раді можливості розширити нашу підтримку проектів Посольства Франції та Французького Інституту та запропонувати поціновувачам Франції долучитися до фестивалю «Вечори французького кіно», який триватиме цілий місяць», - зазначив Голова Правління Креді Агріколь Банк Жан-Поль Пьотровскі.

«Вечори французького кіно» стартують в Україні 25 січня. За традицією, колекцію нових і найкращих французьких фільмів представляють Посольство Франції в Україні, Французький Інститут в Україні та компанія «Артхаус Трафік». Офіційний партнер фестивалю – Креді Агріколь Банк, офіційний спонсор фестивалю – ТМ Kronenbourg 1664, офіційний авіаперевізник – Міжнародні авіалінії України. У Києві фільми демонструються мовою оригіналу з українськими субтитрами.

До фестивалю програми увійшли 5 картин за участі таких зірок, як Маріон Котійяр, Луї Гаррель, Одрі Тоту, Мелані Лоран та Береніс Бежо.

«Вечори французького кіно» відкриває «Ілюзія кохання» Ніколь Гарсії – чуттєва мелодрама з конкурсної програми Каннського кінофестивалю. У головних ролях – Маріон Котійяр та Луї Гаррель.

Панораму ХХ століття через призму доль однієї сім'ї покаже картина «Вічність» Чаня Анг Хунга. Головні ролі виконали французки Одрі Тоту, Мелані Лоран і Береніс Бежо. Візуальну досконалість фільму забезпечив каннський лауреат, улюблений оператор Вонга Кар Вая Лі Пінбінь.

Нова робота іранця Асгар Фархаді «Комівояжер» – це історія пари акторів, які переїжджають до нового помешкання. Стрічка претендує на премію Американської кіноакадемії. Прем'єра картини відбулася на Каннському кінофестивалі, де фільм було відзначено призами за найкращу акторську роботу і найкращий сценарій.

«Прекрасні дні в Аранхуесі» – новий фільм Віма Вендерса, знятий французькою мовою за мотивами однойменної п'єси драматурга Петера Гандке. У центрі сюжету – чоловік і жінка, які бесідують на терасі. За ними спостерігає письменник – він пише книгу, чи то підслуховуючи співрозмовників, чи уявляючи їх. Прем'єра стрічки відбулася у конкурсній програмі Венеційського кінофестивалю. Фільм був знятий у форматі 3D, зйомки відбувалися на території вілли Сари Бернар.

Анімацію у програмі «Вечорів французького кіно» представляє «Червона черепаха» – стрічка, створена спільними зусиллями Франції та Японії. Це історія чоловіка, що зазнав корабельної аварії і опинився на безлюдному тропічному острові. Автором «Червоної черепахи» виступив Міхаель Дюдок де Віт, лауреат премій «Оскар», BAFTA і «Сезар». Продюсував стрічку знаменитий Ісао Такахата, який разом із Хаяо Міядзакі є творцем анімаційної студії «Ґіблі».

Як офіційний партнер фестивалю Креді Агріколь Банк радий запросити усіх поціновувачів скористатися нагодою та долучитися до французького кіномистецтва на «Вечорах французького кіно».

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: 
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно