Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк за напрямом «автомобільне кредитування» отримав сертифікат відповідності своєї системи менеджменту вимогам нового міжнародного стандарту ISO 9001:2015

24 Липня 2017

7 липня 2017 року у Креді Агріколь Банку успішно завершився ре-сертифікаційний аудит системи менеджменту якості на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Перевірку проводила французька інспекційно-сертифікаційна компанія Бюро Верітас.

Команда банку вкотре успішно пройшла всі етапи перевірки та отримала підтвердження того, що система менеджменту якості банку за напрямком «автомобільне кредитування» відповідає вимогам міжнародного стандарту. Особливістю перевірки в цьому році стало те, що завдяки ефективній та злагодженій роботі колективу банк успішно здійснив перехід системи менеджменту якості з версії стандарту ISO 9001:2008 на версію ISO 9001:2015.

«Креді Агріколь Банк – єдиний в Україні банк, який має міжнародний сертифікат ISO 9001 за напрямом діяльності «автомобільне кредитування». Цього року команда банку виконала колосальний об’єм роботи, щоб не лише вкотре продовжити дію сертифікату, але й привести процеси банку у відповідність до вимог його нової версії. З цією метою протягом 5 місяців ми ретельно вивчали та аналізували нові вимоги стандарту ISO 9001:2015 і вносили зміни у діючу систему менеджменту якості автомобільного кредитування. Версія стандарту ISO 9001:2015 гарантує прозорість та стабільну якість надання послуг автокредитування Креді Агріколь Банку та убезпечує наших клієнтів від виникнення будь-яких неприємних сюрпризів», коментує Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

Варто зазначити, що вимоги нової версії стандарту ISO 9001:2015 більше орієнтовані на якісне та результативне управління бізнес-процесами, які супроводжують автокредитування у банку, та ефективну роботу із задоволення вимог клієнтів за даним напрямом.

«Ми раді, що такий провідний та успішний банк України, як Креді Агріколь Банк, висловив свою довіру компанії Бюро Верітас Сертифікейшн, і ми ефективно співпрацюємо с сфері сертифікації системи менеджменту понад 7 років, -  зазначає Максим Ведянкін, Генеральний директор – Керуючий Бюро Верітас в Україні. - На підставі такого досвіду ми запевняємо усіх клієнтів в галузі автокредитування, що система менеджменту якості Креді Агріколь Банку є однією з найкращих серед сертифікованих компаній України. Важливо зазначити, що сертифікована система менеджменту якості впроваджена не лише в головному офісі, а охоплює усі відділення банку, що знаходяться по всій території України».

Вперше Креді Агріколь Банк впровадив систему менеджменту якості та отримав сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001 у 2011 році. І з того часу банк постійно вдосконалює систему менеджменту та щороку продовжує дію міжнародного сертифікату за успішними результатами перевірок сертифікаційною комісією.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно