Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк впроваджує інформування клієнтів за допомогою Viber

04 Липня 2017

Креді Агріколь Банк продовжує рухатися в напрямку діджиталізації та розширювати електронні канали комунікації з клієнтами. Відтепер клієнти зможуть отримувати інформаційні повідомлення від банку за допомогою програми Viber.

Можливості Viber дозволяють формувати повідомлення кирилицею більшої довжини, ніж SMS-повідомлення. Крім того, у повідомлення Viber можна додавати малюнки та посилання. Завдяки цьому клієнти зможуть отримувати інформацію від банку у більш наглядному та зрозумілому вигляді.

Якщо на момент відправлення повідомлення додаток Viber на пристрої отримувача буде відключений, повідомлення буде доставлене у вигляді SMS.

Наразі банк планує відправлення рекламних, акційних, привітальних та інших інформаційних повідомлень на регулярній основі.

У разі виникнення питань або зауважень щодо роботи сервісу, будь ласка, звертайтеся до довідкового центру Креді Агріколь Банку за телефоном 0 800 30 5555.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно