Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – серед найприбутковіших банків України за результатами 2017 року

26 Лютого 2018

За фінансовими результатами 2017 року, Креді Агріколь Банк увійшов у трійку найприбутковіших банків України. Банк отримав рекордний чистий прибуток у розмірі 1110 млн грн, що на 302 млн грн або +37% більше, ніж у 2016 році.     

«Минулий рік став рекордним для нашого банку. Порівняно із фінансовими результатами 2016 року наш банк суттєво покращив показники діяльності, обійнявши третю позицію серед найприбутковіших банків. Це досягнення свідчить про правильно обрану стратегію розвитку нашого банку. Стабільно високих фінансових показників нам вдається досягати завдяки зваженій політиці ризику, збалансованій структурі доходів та одному з найкращих показників співвідношення витрат до доходів. Ми продовжуємо слідувати стратегії «Horizon», що була запущена в 2016 році, і особливо фокусуємося на агрі-агро, автокредитуванні та підтримці міжнародних великих компаній. Потужна синергія у рамках банку та на рівні Групи дає нам колосальну енергію для розвитку та мотивацію втілювати найкращий досвід європейських колег», – коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.      

Рекордним минулий рік зробив не тільки чистий прибуток, а й видатні результати у бізнес-лініях: видано 2,140 млрд грн автокредитів, видано 777 млн грн готівкових кредитів.   

Однак 2017 рік став визначним не тільки завдяки фінансовим показникам, а й досягненням у сфері корпоративної соціальної відповідальності. Банк багато інвестував у професійний розвиток співробітників, навчання та мотиваційні проекти. Так, банк суттєво розвинув програму КСВ «We Care!», розширивши географію, напрями допомоги та збільшивши фінансування вдвічі. Особливий акцент Креді Агріколь Банк зробив на благодійних проектах. Вдалося реалізувати 10 доброчинних проектів, спрямованих на підтримку 6 дитячих будинків, медичних закладів та неприбуткових установ, втілена низка зелених ініціатив.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку. Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно