Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк розширює можливості системи інтернет-банкінгу «i-Bank»

28 Квітня 2016

Відтепер клієнти мають більше можливостей по управлінню коштами, а саме: переказувати кошти з власних карток та рахунків в межах банку за номером картки одержувача, переглядати історію переказів і детальну інформацію про такі перекази, оперативно заблокувати та розблокувати картку, управляти захисним кодом CVV2/CVC2.

З функцією «Переказ за номером картки в межах банку» клієнту для здійснення платежу достатньо лише вказати номер картки отримувача та суму. На етапі підтвердження операції одноразовим паролем клієнт може перевірити адресата за відображеним іменем, що вказане на картці одержувача.

Для зручності клієнтів ми додали окреме меню, де можна переглядати всі здійснені в «i – Bank» перекази та отримати інформацію про реквізити отримувача, призначення платежу. Також в системі «i-Bank» можна сформувати друковану форму, яка містить всі реквізити відправника й отримувача, а також статус платежу.

Завдяки функції блокування карток у клієнта завжди є можливість миттєво, навіть з власного телефону, заблокувати картку у разі її втрати або крадіжки. Розблокувати карту можна в системі «i-Bank». Для зручності кнопка «Заблокувати/Розблокувати» винесена на головну сторінку поруч з кнопками «Поповнити» та «Переказати».

Якщо клієнт здійснює розрахунки за покупки на веб-сайті, наприклад в США або Канаді, то для відключення функції перевірки захисного коду CVV2/CVC2 тепер немає необхідності телефонувати до довідкового центру. Це також можна зробити через «i – Bank», так само як і відновлення рівня безпеки картки за рахунок налаштування захисного коду.

Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний банкінг, мережу та проекти digital: «Після успішного запуску восени 2015 року нової системи інтернет-банкінгу ми продовжуємо працювати над вдосконаленням та розширенням функціональних можливостей системи «i-Bank». І сьогодні ми раді запропонувати нашим клієнтам чергове оновлення із кількох запланованих на поточний рік. Адже цифрова трансформація та розвиток дистанційних каналів обслуговування – це пріоритетні напрями в роботі Креді Агріколь Банку».

«i-Bank» – це система інтернет-банкінгу, яка забезпечує дистанційний доступ до продуктів та можливість здійснювати операції з рахунками через інтернет в будь-який час. «і-Bank» відповідає сучасним вимогам функціональності, безпеки та зручності користувача. «i-Bank», працює на будь-якому пристрої – комп’ютері, ноутбуці, планшеті, смартфоні та з будь-якою операційною системою і всіма популярними інтернет-браузерами. Більш детальну інформацію про можливості системи та її переваги можна дізнатись на сайті банку в розділі інтернет-банкінг .

Для реєстрації в системі «i-Bank» достатньо здійснити три прості кроки:

  • Заповнити реєстраційну форму на сайті online.credit-agricole.ua , вказавши номер рахунка або картки Креді Агріколь, ІПН або серію та номер паспорту, і номер мобільного телефону. Зареєструватися також можна на сайті банку www.credit-agricole.ua. Для цього на головній сторінці сайту натисніть «Реєстрація» на банері «i-Bank».
  • Отримати логін на адресу електронної пошти та первинний пароль у SMS-повідомленні і за їх допомогою почати користуватися послугою: переглядати детальну інформацію та історію операцій по рахунках, картках, депозитах та кредитах.
  • Для активації функцій, що дозволяють здійснювати платежі, перекази, управляти рахунками та виконувати інші дії в системі «i-Bank», зверніться до менеджера у відділенні Креді Агріколь і оформіть активний режим доступу до системи.

Для зручності користування ми розробили серію відеороликів, які допоможуть зареєструватись в системі та ознайомитись із основними можливостями послуги «i-Bank».

У разі виникнення запитань звертайтеся до довідкового центру за телефоном 0 800 30 5555 (безкоштовно в межах України з усіх телефонів).

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно