Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк презентував відділення на Печерську в Києві

22 Жовтня 2019

На початку жовтня у Києві відбулася офіційна презентація унікального відділення нового формату Креді Агріколь. Воно розташоване в самому центрі Києва на Печерську, за адресою вул. Євгена Коновальця, 44. Це особливе відділення, адже воно знаходиться в історичній будівлі 1833 року. Банк не тільки інвестував у його трансформацію, а й відновив приміщення, залишивши багато аутентичних елементів - cтелі, стіни та арки не зазнали змін. Натомість вони були реставровані цеглина за цеглиною.

«Наша сила у постійному вдосконаленні та трансформації, тому до кінця 2022 року ми плануємо оновити близько 40% роздрібної мережі. Головна мета цього процесу – зробити відділення банку найгостиннішим та найкомфортнішим місцем, де наші клієнти зможуть отримати банківські послуги за найвищими стандартами. Багато експертів питають, як повинно виглядати відділення майбутнього? – Ми в Креді Агріколь знайшли відповідь і створили таке відділення. Воно повністю відповідає концепції банку «на 100% цифровий і на 100% сповнений людського спілкування» та поєднує її з унікальною атмосферою відреставрованої історичної будівлі», - прокоментувала Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку.

Оновлене відділення надає повний спектр банківських послуг для всіх сегментів клієнтів. Окремо виділена зона преміального банкінгу та зона для обслуговування юридичних осіб. Зазначимо, що для преміум-клієнтів будуть доступні виділені паркомісця.

«Ми розробили новий підхід до обслуговування, який повністю змінює формат класичного банкінгу. Він реалізується завдяки особливостям внутрішнього зонування й організації простору відділення, а також інновацій, які стосуються як пропонованих послуг і сервісів, так і організації робочого процесу. Ми прагнули створити умови, які змогли би повністю задовольнити потреби клієнтів у професіоналізмі експертів, доступності сервісів, комфорті, приватності та конфіденційності. Крім того, це відділення стане платформою для презентацій банківських продуктів і послуг, а також навчання та зустрічей з клієнтами в самісінькому центрі Києва», - прокоментував Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно