Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк презентував у Львові відділення для корпоративних клієнтів

18 Червня 2019

На початку червня у Львові відбулося офіційне відкриття нового відділення Креді Агріколь Банку, орієнтованого на комплексне обслуговування клієнтів усіх сегментів та напрямів корпоративного бізнесу. Відділення розташоване на вул. Пекарській, 23.

«Понад 25 років тому Креді Агріколь розпочав свою роботу в Україні саме як банк для корпоративних клієнтів. За цей час ми посилили свої позиції надійного партнера для бізнесу, визнаного банку-орієнтиру для мультинаціональних компаній та стратегічного партнера для сегменту агрі-агро. Наша філософія взаємин із клієнтам базується на моделі партнерства та довіри: ми прагнемо створювати додаткову цінність та допомагати розвивати проекти. І це відділення у Львові – ще один крок банку назустріч клієнтам у Західному регіоні країни. Тут ми вбачаємо великі перспективи для підтримки та розвитку всіх сегментів корпоративного бізнесу», - прокоментувала Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку. 

Концепцію нового корпоративного відділення створено відповідно до очікувань клієнтів банку. Вона поєднала експертизу фахівців Креді Агріколь, технологічність,  комфорт та актуальні тренди діджиталізації.

У цьому відділенні співпраця банку з клієнтами починається з зони рецепції. Її оформлено в яскравому та аутентичному дизайні та доповнено авторськими меблями. У цій зоні клієнти можуть підключитися до Wi-Fi, переглянути свіжі новини, скористатися депозитною машиною для швидкого поповнення рахунків на великі суми, а також випити запашну каву. У відділенні приділено багато уваги деталям і комфорту, що надає відчуття приватності у публічному місці. До того ж, всі меблі та елементи інтер’єру виготовлено в Україні.

Клієнти можуть отримати оперативну консультацію від експертів Креді Агріколь у зоні сервісу та швидких операцій відділення. Фахівці банку завжди готові допомогти в будь-яких питаннях щодо бізнесу, а також операційної підтримки діяльності клієнтів.  

Зона для переговорів відділення дозволяє надавати консультації та виконувати операції з високим рівнем конфіденційності. Переговорні кімнати оснащені сучасним мультимедійним обладнанням, що дає змогу проводити презентації та онлайн-зустрічі із клієнтами та партнерами в Україні або поза її межами. Із переговорної кімнати кожен клієнт має прямий доступ до зони обслуговування та першої в банку депозитної машини, яка дозволяє приймати великий об'єм готівки від корпоративних клієнтів (1200 купюр/хвилина).

Менеджери відділення працюють у спільному просторі, де розмежовані робоча та клієнтська зони. Такий підхід спонукає до швидкого обміну досвідом між фахівцями та прискорює синергію. До того ж, цей простір обладнано приватною зоною для дзвінків та роботи менеджерів з конфіденційною інформацією клієнтів.

«Комфорт і функціональність - саме на ці очікування клієнтів  було зроблено фокус під час розробки концепції нашого нового корпоративного відділення. Найцінніше, що ми можемо запропонувати клієнту в еру діджиталізації, – це акцент на сервіс і персональний контакт. Саме тому нашим завданням було створити простір, де співпраця починається легко та комфортно», - коментує Олександр Щербаха, директор департаменту мережі продажів Креді Агріколь Банку. 

Графік роботи відділення: з 09:00 до 18:00. Субота та неділя – вихідні.

Креді Агріколь Банк обслуговує 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні компанії та великі корпоративні клієнти, середні корпоративні клієнти та компанії МСБ. Провідні позиції банку в роботі з бізнесом підтверджує ряд нагород. Зокрема, на початку цього року Креді Агріколь отримав відзнаку як «Найкращий ощадний банк для бізнесу» у категорії банків із капіталом іноземних банківських груп за результатами рейтингу «Банки року 2019» від інформаційного агентства «Фінансовий клуб». А також, згідно з даними Національного банку України, у першому кварталі 2019 року Креді Агріколь став банком №1 за обсягом виданих кредитів юридичним особам.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно