Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк презентував у Києві відділення нового формату, спеціалізоване на автокредитуванні

03 Червня 2019

Креді Агріколь Банк і далі оновлює мережу відділень по всій Україні. 30 травня відбулося відкриття відділення нового формату у Києві за адресою бульв. Вацлава Гавела, 6/7-а. Воно буде спеціалізуватися на автокредитуванні.

«Ми продовжуємо робити мережу відділень Креді Агріколь Банку максимально адаптованою до потреб клієнтів. Тож як головний банк країни для автолюбителів сьогодні ми раді презентувати особливе відділення нового формату, що спеціалізується саме на автокредитуванні. У ньому банк пропонує клієнтам повний спектр фінансових послуг, повязаних із придбанням нового авто, а також ще більш якісний та комфортний рівень обслуговування. Менеджери відділення завжди готові надати професійну консультацію або допомогти скористатися інноваційними цифровими сервісами. Такий підхід відображає філософію банку «на 100% цифровий і на 100% сповнений людського спілкування»», - розповідає Галина Жукова, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу

Нове відділення стало вже десятим у серії глобальної модернізації мережі та впровадження інновацій по всій Україні. У ньому працює менеджер, який володіє значною експертизою та досвідом в автокредитуванні. Фахівець забезпечить якісний сервіс та швидке обслуговування. Ще одна перевага відділення – безпосередня близькість до дилерських центрів-партнерів банку.

«Це  відділення об’єднало концепцію нового формату та фокус на роботі з автомобільними партнерами. Креді Агріколь Банк як визнаний лідер на ринку автокредитування прагне надавати вигідні умови, поєднуючи їх із професіоналізмом співробітників та широким колом партнерських програм. Клієнти зможуть ще швидше отримати своє авто після оформлення кредиту в цьому відділенні», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку. 

Відділення нового формату повністю відповідають потребам та очікуванням клієнтів, адже їхню концепцію створено на базі дослідження клієнтських побажань. В основу концепції закладено кілька ключових принципів:

«Персоналізований сервіс»: кожен клієнт має персонального менеджера, який може надати повний спектр послуг та консультацій. Усі менеджери універсальні, тобто володіють достатнім рівнем знань для надання базових послуг будь-якому сегменту клієнтів. Тому у відділенні нового формату відсутній класичний поділ на окремі зони для обслуговування фізичних та юридичних осіб.

«Проактивний підхід, зручність та комфорт»: клієнту не потрібно переміщуватися у новому відділенні та стояти у черзі до менеджера для отримання продукту чи послуги, адже менеджери можуть надати клієнту необхідну консультацію та здійснити швидкі операції у будь-якій зручній зоні завдяки використанню ноутбуків.

«Конфіденційність»: для надання консультацій передбачені окремі переговорні кімнати, що забезпечують повну конфіденційність клієнтам.

«Експертиза»: у складі команди, яка формувалася за участі топ-менеджменту банку, – найкращі спеціалісти зі значним досвідом роботи як у Креді Агріколь, так і за його межами.

Зонування та просторова організація 

Зала обслуговування містить лише об’єкти для безпосереднього використання клієнтами. Для спілкування і швидкого обслуговування клієнтів кожен менеджер має ноутбук, із яким може переміщуватися по залу та відділенню загалом.

Зона самообслуговування працює у режимі 24/7. Завдяки терміналам самообслуговування та cash-in банкоматам тут можна здійснювати більшість простих і найпоширеніших операцій.

Зона інтернет-банкінгу оснащена сучасним touch screen монітором для вільного доступу клієнтів до інтернет-банкінгу, а також для отримання інформації про продукти та послуги на офіційному сайті Креді Агріколь Банку. Також на digitall wall будуть транслюватися новини автомобільного ринку, партнерів банку та спеціальні пропозиції.

У зоні очікування розташовані зручні дизайнерські крісла. Тут клієнти можуть за чашечкою кави переглянути новини чи ознайомитися з послугами банку, зарядити телефон, скористатися WI-FI доступом.

Кімнати переговорів дозволяють надавати консультації та виконувати операції із високим рівнем конфіденційності, тобто «за зачиненими дверима».

Зручний графік: відділення працює з 09:00 до 18:00, каса оснащена led-ідентифікатором доступності та має графік роботи – з 9:00 до 17:00 без перерви на обід.

Експерти ринку та клієнти вже високо оцінили інноваційність і ефективність моделі відділень нового формату. Так, флагманське відділення Креді Агріколь на Подолі стало «Найкращим банківським відділенням» за версією FinAwards 2018.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно