Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав найвищий індекс рекомендації від аграрних компаній!

16 Серпня 2017

За результатами дослідження, яке здійснила дослідницька компанія GfK Україна,  Креді Агріколь Банк вже вкотре отримав найвищий показник індексу рекомендацій клієнтів на рівні – 68% серед представників агропромислового комплексу на всій території України. Це найвищий показник на банківському ринку України протягом останніх 5 років. Середній бал оцінки респондентів 9,1 з максимальних 10 балів. Загалом було опитано близько 1000 представників аграрних компаній, з них менше 20 % - клієнти Креді Агріколь Банку, а понад 80% - це клієнти банків-конкурентів, що співпрацюють з агробізнесом. Дослідження проводилося у 7 регіонах: Вінниця, Дніпро, Київ, Одеса, Полтава, Харків та Західний регіон. В опитуванні брали участь представники агрокомпаній, що відповідають за щоденну роботу з банком.

Основними факторами, завдяки яким клієнти високо оцінюють свою готовність рекомендувати Креді Агріколь Банк, є якість агро експертизи співробітниками банку, високий рівень сервісу, ввічливий та компетентний персонал, надійність банку тощо. 

«Результати дослідження підтверджують статус Креді Агріколь Банку як стратегічного фінансового партнера для  компаній агросектору. 8 років тому наш банк розпочав розвивати цей напрям, і сьогодні ми можемо запропонувати нашим клієнтам не лише провідні та інноваційні фінансові послуги, але й колосальну експертизу та консалтинг.  Позитивні рекомендації та висока оцінка компаній агросектору слугують для нас натхненням, адже готовність рекомендувати наш банк як лідера у агро сфері – найкраще визнання наших здобутків у цій сфері. Ми високо цінуємо довіру наших клієнтів та продовжуємо розвиватися надалі, щоб надавати досконалі та інноваційні послуги», - коментує Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку. 

Варто зазначити, що за результатами 2016 року Креді Агріколь Банк здобув перемогу в номінаціях «Кращий аграрний банк» та «Найкращий продукт для аграріїв» рейтингу «Фінансовий Оскар» щотижневого журналу «Бізнес». Крім того, завдяки високій позитивній динаміці цілого комплексу фінансових показників за підсумками 2016 року Креді Агріколь увійшов в ТОП-3 «Самих професійних банків України». Таких значних результатів та стійких позицій Креді Агріколь Банку вдалося досягти завдяки зваженому комплексному підходу до роботи із сільськогосподарським сектором.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно