Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Група Креді Агріколь увійшла до ТОП-20 зарубіжних інвесторів України

06 Червня 2018

Група Креді Агріколь увійшла до ТОП-20 найважливіших зарубіжних інвесторів України за версією видання «Власть денег».

«Відбираючи найважливіші зарубіжні інвестиції, ми враховували не тільки їх обсяг, але і те, як довго вони працюють, і як вони вже вплинули і обіцяють вплинути в майбутньому на соціально-економічну ситуацію в Україні. Крім того, ми звертали увагу на важливість українських активів для самого інвестора, на його плани розвивати бізнес в Україні і вкладати в нього нові інвестиції», - коментують в оргкомітеті рейтингу.

Журнал «Власть денег» так коментує позицію банку серед ТОП-20 іноземних інвесторів.

Креді Агріколь Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. «Ми віримо в розвиток агробізнесу України, адже він має великий потенціал. З 2014 року відбувся значний прогрес. Інвестиції в покращення якості продуктів, інфраструктуру і технології принесли свої плоди, вони створили основу для довготривалого зростання українського аграрного сектора. Тепер подальший успіх буде залежати від здатності українського агробізнесу підтримувати належний рівень якості та ефективності. Ці інвестиції особливо важливі для подальшого розвитку галузі в Україні. Як референтний банк для агробізнесу ми будемо продовжувати приносити інновації в Україну, допомагаючи аграріям не тільки з фінансовими рішеннями, але і з професійною експертизою», - зазначає Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Надійність та ділову репутацію банку підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів і найприбутковіших банків, а також 300 тис. активних приватних клієнтів і 18 тис. корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії і представники малого та середнього бізнесу. За фінансовими результатами 2017 року Креді Агріколь Банк увійшов до трійки найприбутковіших банків України. Він отримав рекордний чистий прибуток в розмірі 1110 млн грн, що на 37%, або на 302 млн грн, більше, ніж в 2016 році. А в першому кварталі 2018 року чистий прибуток банку склав 440 млн грн, що на 44%, або на 134 млн грн, перевищує результат за перший квартал 2017 року.

«Модель універсального банку дозволяє диверсифікувати основні джерела свого доходу і підтримувати чудові фінансові результати. У першому кварталі 2018 року Креді Агріколь Банк отримав найвищий чистий результат за всю історію своєї діяльності, і це дозволяє робити оптимістичні прогнози на 2018 рік», - коментує Режис Лефевр, Член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку. 

Співвідношення витрат і доходів Креді Агріколь Банку залишається одним із найнижчих серед українських універсальних банків та не погіршується в умовах значних інвестицій. Банк активно інвестує у свій розвиток: мережу, цифрові технології, IT-безпеку та інфраструктуру.

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно