Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Фінансові результати групи Креді Агріколь за перше півріччя 2017 року: хороший чистий результат та потужна динаміка бізнесу

03 Серпня 2017

3 серпня 2017 року група Креді Агріколь повідомила про чистий дохід в розмірі 2,1 млрд євро за другий квартал 2017 року. Її частка базового* чистого доходу Групи сягнула 2 млрд євро, що більше, ніж на 23% перевищило результат другого кварталу 2016 року. Crédit Agricole S.A. повідомила про частку в чистому доході Групи в сумі 1,35 млрд євро. Її  частка базового чистого доходу Групи становить 1,17 млрд євро, що є рекордно високим квартальним результатом з 2011 року та на 43% перевищує показник 2016 року. Такий результат вкотре відображає потужну динаміку бізнесу Групи у поєднанні з суворим контролем витрат та зниженням вартості ризиків. Фінансова стабільність Групи посилилися в цьому кварталі, а CET1 ratio на повній основі по Базель ІІІ склав 12,4% для  Crédit Agricole S.A. і 15,0% для групи Креді Агріколь, що є одним з найкращих показників у секторі і значно перевищує регуляторні вимоги.

Детальніше про результати групи Креді Агріколь читайте на офіційному сайті Групи.

*перераховано за окремими статтями

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно