Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«Дерево за автокредит»: банк продовжує зелену ініціативу

08 Листопада 2018

20 жовтня 2018 року команда Креді Агріколь Банку провела акцію з висаджування дерев. Ініціатива відбулася в парку «Позняки» в Києві. Близько 50 співробітників разом зі своїми родинами висадили глоди, горобини, карагани, модрини та яблуні – всього 50 дерев. Це вже четвертий захід у рамках проекту «Дерево за автокредит».

Допомогу в організації та проведенні акції надали співробітники КП «Київзеленбуд» у Дарницькому районі Києва.  

Нагадаємо, ініціатива «Дерево за автокредит» стартувала у 2016 році. Проект має на меті компенсувати вплив автомобілів на стан довкілля столиці.

У 2016 році команда банку висадила 50 ялинок у парку ім. Т.Шевченка. Вже наступного року, у 2017, Креді Агріколь подарував 50 горобин та катальп Дорогожицькому парку. Втім, масштаби проекту розширилися і навесні 2018 року банк подарував 12 000 сіянців сосни звичайної для НПП «Голосіївський».

Креді Агріколь – банк для автолюбителів та визнаний лідер на ринку автокредитування. Розуміючи свою відповідальність за збільшення кількості автомобілів на дорогах України, Креді Агріколь прагне зробити внесок у збереження навколишнього середовища. Банк постійно розширює масштаби зеленої ініціативи та збільшує кількість зелених насаджень у столиці. Підтримка екологічних проектів та зелених ініціатив є важливою складовою стратегії корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».     

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.  

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку. 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно