Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Жан-Жак Ерве, Радник Правління з питань сільського господарства в Креді Агріколь, завершив свою кар’єру у банку

02 Липня 2016

1 липня Радник Правління з питань сільського господарства в Креді Агріколь Жан-Жак Ерве завершив свою кар’єру в банку.

Після кар’єри високопосадовця у Міністерстві закордонних справ Франції та в Міністерстві сільського господарства у 2009 році Жан-Жак Ерве приєднався до Групи Креді Агріколь в Україні у якості Радника Голови Правління з питань сільського господарства. Завдання пана Ерве полягало у сприянні створенню в Україні провідного банка-орієнтира у сфері сільського господарства. Це стало значним викликом, проте Жан-Жак з рішучістю та впевненістю прийняв цей виклик та зіграв ключову роль у досягненні теперішніх потужних позицій Креді Агріколь у цьому секторі.

Пан Ерве допомагав банку у визначенні та втіленні необхідної агро/агрі стратегії. Він підготував десятки співробітників, взявши за основу практичний підхід та будучи глибоко переконаним, що неможливо стати банкіром в агро сфері, не знаючи, що таке ферма або не розуміючи детально, як все влаштовано та працює. Жан-Жак організував та підготував віддану команду агро/агрі експертів, яка визнана як найкраща на ринку України. А також пан Ерве відіграв ключову роль у встановленні міцних відносин між банком та клієнтами, які грунтуються на партнерстві, довірі, надійності та професіоналізмі. Крім того, було підраховано, що Жан-Жак Ерве понад 100 днів на рік проводив «у полях», відвідуючи клієнтів - від фермерів до великих сільськогосподарських виробників. Це - справжня відданість справі всього життя.

“Завдячуючи відданості та вкладу пана Ерве сьогодні Креді Агріколь – один з найкращих банків-орієнтирів України в агро/агрі секторі. Зараз ми маємо понад 3000 клієнтів та значну частку ринку у цьому секторі. Наш банк сильний та ефективний, що також дозволяє нам підтримувати нашу присутність та розвиватись у цій галузі. Я хочу подякувати Жан-Жаку за просування бренду Креді Агріколь та за вагомий внесок у процвітання банку», - зазначив Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Про банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно