Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Як працює Креді Агріколь у період воєнного стану та як банк підтримує клієнтів і суспільство

02 Березня 2022

Як Креді Агріколь підтримав суспільство:

•500 000 гривень на допомогу пораненим спрямував Креді Агріколь. На ці кошти придбають  медикаменти та iжу в Києвi та iнших регiонах країни. Ініціатива реалізована за підтримки благодійного фонду Твоя опора. Долучитися до доброї ініціативи фонду легко. Переходьте за посиланням, тисніть на кнопку Donate http://tvoya-opora.org/donate

•100 мільйонів гривень податків Креді Агріколь сплатив наперед, щоб підтримати Україну

•270 000 гривень Креді Агріколь спрямував на важливу гуманітарну ініціативу від Lviv ІТ Cluster. На ці кошти ми підтримуємо центри тимчасово переміщених людей у Львові та області. Це дуже важливо, адже зараз до Львова прибуває багато людей із різних куточків України і наші партнери Lviv IT Cluster облаштовують такі центри всім необхідним для життя та беруть їх під свою опіку.

•Для клієнтів у мобільному додатку СА+ в розділі Платежі по реквізитах реалізували шаблони на підтримку Збройних Сил України та благодійного фонду "Повернись живим". Звичайно, жодних комісій за переказ коштів з карткових рахунків. 

 

Як Креді Агріколь підтримав клієнтів:

•Відмінили щомісячну комісію за всіма картковими пакетами послуг Креді Агріколь: Smart, Voyage, Sommelier, La Force. 0 гривень за обслуговування пакетів послуг навіть у разі, якщо клієнт не виконує умову щодо мінімально необхідної кількості та суми розрахунків карткою.

•Від 24.02.2022 р. ввели спеціальні умови обслуговування клієнтів за банківськими послугами, які діятимуть протягом 2 місяців:

-У разі несплати обов’язкового платежу за будь-якою банківською послугою (кредитна картка, кредит, оренда банківського сейфу тощо), така заборгованість не вважається простроченою;

-Банк не застосовуватиме жодних штрафних санкцій у разі несвоєчасного внесення обов’язкового платежу.

Ми працюємо над розширенням підтримки наших клієнтів в умовах воєнного стану.

•Картки, строк дії яких закінчується починаючи з лютого 2022 р., ми автоматично подовжуємо, щоб ними можна було користуватися і надалі.

•Креді Агріколь в Польщі запровадили безкоштовні грошові перекази в Україну та безкоштовні послуги для клієнтів з України. Детально https://www.facebook.com/110239025687291/posts/5168071743237302/

•Розрахунки картками Креді Агріколь доступні в торгових точках та мережі інтернет без жодних обмежень

 

Як працюють відділення та банкомати Креді Агріколь:

•Графік роботи відділень постійно змінюється залежно від рівня ризику в тому чи іншому місті. Про роботу відділень можна оперативно дізнатися у менеджера  банку або в контакт-центрі 0 800 30 5555

•У банкоматах та касі на зняття готівкових коштів встановлено ліміт 15 тис. грн на добу на одного клієнта для забезпечення готівкою максимальної  кількості клієнтів. Зняти готівку з картки також можна в терміналах на касах в Сільпо, Фора, Fozzy, АЗС Окко, Укрнафта. 

Інтернет-банк та мобільний банк СА+ працюють 24/7

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно