Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«We Care!»: співробітники банку придбали обладнання для інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М. Амосова

11 Липня 2018

Співробітники Креді Агріколь Банку придбали медичне обладнання для Національного інституту серцево-судинної хірургії імeні М.М. Амосова. Під час корпоративного велопробігу 16 червня співробітники банку зібрали 35 тис. грн, за які було куплено фетальний монітор. Цей пристрій необхідний для спостереження вагітності, він дозволяє слідкувати за серцевими скороченнями плоду та матері, моніторити артеріальний тиск та сатурацію крові.   

3 липня медичне обладнання було передане до інституту. Проект реалізовано за підтримки фонду «Твоя опора» - постійного партнера соціальних ініціатив банку.

«Ми у фонді «Твоя опора» завжди віримо в найкраще. І саме це з нами трапляється. Співробітники Креді Агріколь Банку самостійно і з власної ініціативи зібрали гроші для купівлі фетального монітора. Для інституту - це найкращий подарунок. Адже саме завдяки цьому невеликому і простому, на перший погляд, обладнанню лікарі зможуть зберігати найцінніше – дитяче життя. Саме цей апарат дозволяє контролювати і відстежувати життєві показники навіть під час складних операцій. У тих випадках, коли майбутня мама або дитина мають важкі вади серця, потребують особливого нагляду чи хірургічного втручання. Бажання бути корисним – те, що робить великий бізнес свідомим і потрібним суспільству. І саме така усвідомленість спонукала співробітників банку зібрати гроші на цей апарат. Ми безмежно вдячні їм», - коментує проект Валерія Татарчук, голова благодійного фонду «Твоя опора».   

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua   

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно