Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Відділення нового формату Креді Агріколь Банку визнано найкращим відділенням в Україні за результатами FinAwards 2018

24 Квітня 2018

Відділення нового формату Креді Агріколь Банку, розташоване у Києві за адресою вул. Сагайдачного, 25, перемогло у номінації «Найкраще відділення» за результатами FinAwards 2018.   

Церемонія нагородження відбулася 19 травня в рамках UNIT Fintech Forum 2018. Майбутнє банківської системи. Технології та інновації.   

«Ця нагорода має для нас особливе значення. Менше року тому ми відкрили перше відділення нового формату. Цій важливій для нашого банку події передували грунтовні дослідження побажань та потреб клієнтів, на основі яких ми створили концепцію відділення нового формату. Ми прагнули, щоб воно втілювало позиціонування «на 100% цифровий та на 100% сповнений людського спілкування». А також ми зосереджувалися на комфорті, приватності та зручності обслуговування у поєднанні з високою професійною експертизою наших співробітників. Концепція цього відділення лягла в основу глобальної модернізації та впровадження інновацій у мережі відділень банку, яких в Україні налічується понад 150. Нагорода від FinAwards 2018 – підтвердження того, що наша концепція виявилася дуже вдалою та успішною», - коментує Галина Жукова, член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал Креді Агріколь Банку.   

Відділення на Подолі було відкрите у травні 2017 року і стало флагманським. Зараз у такому форматі працюють три відділення, два з яких у Києві, одне – у Дніпрі. Вже невдовзі у Харкові відкриється четверте відділення нового формату.

Поглянути на наше відділення можна за посиланням 

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк»  сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк  соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно