Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

У Креді Агріколь Банку стартував проект «Parlons Français»

05 Грудня 2018

Наприкінці листопада Креді Агріколь Банк започаткував проект «Parlons Français», мета якого – популяризація вивчення французької мови в школах. За умовами проекту, співробітники банку – носії французької мови – проводять зустрічі з учнями старших класів, спілкуючись із ними виключно французькою мовою. Проект «Parlons Français» проходить із нагоди Року французької мови в Україні.          

«Наш банк упродовж багатьох років сприяє розвитку французько-українських відносин не тільки в економічному, але і в культурному плані. Допомагаючи поширювати французьку мову в Україні, ми сприяємо розвитку культурних зв’язків між нашими народами. 2018-2019-ий навчальний рік було оголошено Роком французької мови в Україні, з цієї нагоди ми вирішили організувати освітній проект «Parlons Français». У нашому банку працюють справжні французи і вони якнайкраще можуть передати тонкощі володіння мовою. Пілот проекту стартував у Києві, але ми плануємо розширити географію ініціативи та долучити до неї міста в інших регіонах», - коментує Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.   

У заході взяли участь 15 учнів київської спеціалізованої школи №269. Під час зустрічі команда банку провела екскурсію флагманським відділенням нового формату та організувала інтерактивну гру для розширення французького словникового запасу школярів. Учням також розповіли про банк і групу Креді Агріколь, перспективи розвитку банківської системи та новітні технології у галузі фінансів. Зустріч відбулася у відділенні на Подолі, яке поєднує в собі інноваційні діджитал-інструменти та можливість живого спілкування.     

«Для нашого банку поширення французької культури в Україні дуже важливе. Оскільки цей навчальний рік присвячений французькій мові, банк не зміг лишитися осторонь і захотів провести освітні заходи для учнів. Під час першої зустрічі у відділенні нового формату ми грали в ігри, спрямовані на розвиток фінансової грамотності. Знання французької мови школярів нас приємно вразило! Це дуже позитивна ініціатива, варта продовження»,  прокоментував Боріс Гіттон, спікер проекту, директор департаменту розвитку цифрового бізнесу Креді Агріколь Банку.        

Слід додати, що перша зустріч у рамках проекту «Parlons Français» отримала гарні відгуки з боку представників спеціалізованої школи з поглибленим вивченням французької мови №269 Києва. 

«Наша школа вдячна банку за запрошення та можливість поспілкуватися зі справжніми французами. Учням дуже сподобалася невимушена атмосфера, сучасне відділення та захоплива інтерактивна гра. Як учитель я розумію, наскільки важливо школярам поговорити з носіями мови, розширити свої знання, виходити за рамки шкільних занять», – коментує Любов Роменська, учитель спеціалізованої школи з поглибленим вивченням французької мови №269, Київ. 

«На зустрічі учні проявили великий інтерес, нам вдалося більше години тримати їхню увагу поза смартфонами. Рівень володіння французькою учнів приємно вразив! Вони хотіли навчатися, були активними у наших іграх»,  прокоментував Станіслав Перевезенцев, спікер проекту, аналітик департаменту розвитку цифрового бізнесу Креді Агріколь Банку.      

Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».   

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua   

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно