Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Розігруємо iPhone 15 до Дня автомобіліста серед клієнтів-підписників спільноти Credit Agricole Ukraine в мережі «Інстаграм»

30 Жовтня 2023

Credit Agricole єдиний на банківському ринку України має сертифікат з автокредитування ISO 9001:2015. А ще ми понад 15 років втілюємо ваші автомобільні мрії в життя. Тому хочемо відсвяткувати разом із вами День автомобіліста, виконати ще одну вашу мрію та розіграти iPhone 15.

Щоб узяти участь в акції, потрібно бути клієнтом нашого банку та в період із 31.10.2023 по 15.11.2023 включно підписатися на офіційну сторінку Credit Agricole Ukraine у соціальній мережі «Інстаграм». На тій самій сторінці під останнім закріпленим дописом залишити коментар про вашу автомрію чи вказати улюблену автомарку. А тоді зачекати на розіграш iPhone 15 (128 Gb).

Переможця виберемо за допомогою сервісу Random.org до 17 листопада 2023 року включно серед клієнтів-підписників спільноти Credit Agricole Ukraine в мережі «Інстаграм».

Якщо у вас немає автомобіля, тоді переходьте за посиланням і вибирайте вигідні умови автокредитування від Credit Agricole. Детальні умови по автокредитуванню: максимальна сума кредиту до 2 600 000 грн; максимальний строк кредиту - 60 місяців; реальна річна процентна ставка наведена на прикладі марки Toyota від 31,52% річних (розрахована виходячи із строку кредитування 60 місяців, початкового внеску – 30% вартості автомобіля, процентної ставки – 11.99% річних, графіку погашення – ануїтет, страхування КАСКО – 6%, разової комісії за видачукредиту – 0% від суми кредиту, страхування життя позичальника – 1.99% від суми кредиту, вартості автомобіля – 800 000 грн.). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо).

Попередження про можливі наслідки для клієнта в разі користування кредитом або невиконання ним обов'язків згідно з кредитним договором. Детальна інформація тут.

Офіційні правила участі в Акції.

Акція проводиться на території України, крім тимчасово окупованих територій і територій, на яких державні органи України тимчасово не здійснюють своїх повноважень (території, що перебувають в оточенні (блокуванні), та/або території, на яких тривають активні бойові дії) через збройну агресію російської федерації проти України, розпочату 24 лютого 2022 року (надалі — «Територія проведення Акції»)

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно