Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Робот Алекс відповідає на звернення клієнтів у контакт-центрі та месенджерах Креді Агріколь

20 Січня 2022

Інтелектуальний IVR - робот Алекс відповідає на дзвінки клієнтів у контакт-центрі Креді Агріколь та на повідомлення у месенджерах Viber та Telegram. Він розуміє мову клієнтів, ідентифікує запит та в залежності від складності обробляє його самостійно або перенаправляє на відповідального працівника банку.

При звернення клієнта в контакт-центр банку Алекс може самостійно повідомити про:

  • доступну до використання суму на картковому рахунку;
  • 3 останні поповнення по картці;
  • мінімальний обов’язковий платіж по кредитній картці;
  • суму, яку потрібно внести у поточному місяці по кредиту «Свобода»;
  • суму до повного погашення по кредитах;
  • зручний зв’язок з контакт-центром, для якого потрібен тільки Інтернет.

Лише за кілька місяців робот Алекс самостійно відповів на понад 20 000 звернень, заощадивши при цьому час клієнтів. У разі більш складного запиту, Алекс після авторизації клієнта перенаправляє дзвінок на працівника контакт-центру Креді Агріколь.

Щоб покращувати якість і швидкість обслуговування клієнтів, банк залучає до роботи RPA-роботів – програмних помічників, які беруть на себе рутинні завдання. У банку вже функціонує понад 20 роботів.

Як і раніше, зв’язатися з контакт-центром Креді Агріколь можна за телефоном 0 800 30 55 55, в Viber, Telegram, web-call, що на сайті банку, в мобільному додатку СА+, в особистих повідомленнях на сторінці банку в Facebook та Instagram.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно