Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Проект «Агро школа» від Креді Агріколь переміг в спеціальній номінації Премії HR-бренд Україна 2020

10 Листопада 2020

5 листопада відбулася церемонія нагородження переможців Премії HR-бренд Україна 2020, в рамках якої проект «Агро школа» від Креді Агріколь отримав звання «Найкращої програми з розвитку лідерів». Цього року за Премію змагалися понад 40 проектів від 33 компаній з різних галузей.

«Агро школа» від Креді Агріколь – це навчальний проект, що започаткований в 2018 році та наразі охоплює усі регіони та підрозділи банку. 50 співробітників банку вже отримали унікальні теоретичні знання та практичні навички в рамках школи.

 «Основна ідея «Агро школи» – навчити співробітників банку думати, аналізувати та планувати як аграрій. Через розширення агроекспертизи та поглиблення знань фахівців банку у сфері агробізнесу ми хочемо максимально підвищити рівень обслуговування клієнтів. В якості спікерів «Агро школи» виступають агроексперти банку, а також менеджмент провідних агрокомпаній та авторитетні експерти агроринку. Особливістю проекту є, окрім отримання теоретичних знань, розгляд практичних кейсів. Дуже важливо, що під час виїзду на місце ведення бізнесу, учасники «Агро школи» можуть підкріпити практикою свої знання. Приємно і відзначити, що кількість заявок на навчання в «Агро школі» щороку зростає. Серед бажаючих ─ не лише співробітники банку, а й наші клієнти і партнери. Тож ми не зупиняємося і розвиваємо цей проект далі!» ─ розповідає Наталія Порвіна, керівник департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку

 «Завдяки проекту «Агро школа» працівники банку отримують унікальні практичні знання та стають безпосередніми учасниками виробничого процесу. Отриманий досвід дозволяє з іншої сторони оцінити діяльність агровиробників та краще зрозуміти їх потреби. Відповідно, одна із цінностей даного проекту в тому, що працівники банку розуміють специфіку всіх напрямів діяльності і розмовляють з агровиробником «однією мовою». «Агро школа» ─ це програма, яка дозволяє рухатися разом із агровиробниками та бути їх надійним партнером», – розповідає Ігор Гуржій, начальник управління агроекспертизи департаменту підтримки агробізнесу Credit Agricole Bank 

Премія HR-бренд Україна 2020 — авторитетний незалежний конкурсу в галузі HR і управління людським капіталом, що започаткований в 2011 році. Його мета ─ визначити кращі HR-проекти компаній в галузі управління персоналом.

 «Агро школа ─ цінний елемент розвитку нашої корпоративної культури через підтримку давніх традицій та можливість для співробітників бути причетними до створення продуктів агробізнесу. Ми вбачаємо нашу місію у підготовці експертів в сфері агробізнесу, які будуть підтримувати агроринок країни на шляху трансформації та розвитку», ─ коментує Олена Урусова, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь уже кілька років серед найкращих компаній для роботи: минулого року банк двічі відзначений в числі ТОП-20 роботодавців України: за версією видання «Власть денег» та за результатами дослідження HeadHunter Україна.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно