Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Понад 6,5 млн гривень для дитячих будинків сімейного типу від Креді Агріколь у рамках проєкту «Дім для дітей» від БФ «Твоя опора» та Каті Осадчої

29 Березня 2024

Група Креді Агріколь разом з українським банком спрямували понад 6,5 млн гривень на купівлю 2 будинків для багатодітних родин, що втратили житло через війну. Цю добру ініціативу банк втілив у рамках проєкту «Дім для дітей», який започаткувала телеведуча Катерина Осадча та благодійний фонд «Твоя опора». Наразі близько 300 багатодітних сімей залишились без домівок через війну. Сім’я Родних із Береслава на Херсонщині – одна із них.

«Про те, що ми втратили будинок ми дізнались в 2023 році. Сусіди зателефонували, що вибух гранат зруйнував наш дім вщент. Сьогодні нашій родині не просто подарували дім, а дали друге життя у спокої. Цей будинок саме те, про що ми мріяли, що ми хотіли», - розповідає Наталя Родних.

Щоб допомогти постраждалим, у травні 2023 року до свого 30-річчя Креді Агріколь оголосив збір на будинок сімейного типу. Тоді за місяць банку вдалося зібрати 113 000 гривень. Креді Агріколь Україна спрямував 3 млн гривень, щоб придбати будинок. Так у сім’ї Родних з’явилася нова затишна домівка. Наразі в родині 9 дітей, але мама планує взяти під свою опіку ще одну дівчинку. Нещодавно благодійники відвідали сім’ю Родних.

 «Для нас справжній подарунок – бути сьогодні тут, відвідати цю сім'ю: 10 дітей, одну сильну матір. Ці люди втратили свій будинок через війну. І для нас - для Креді Агріколь - було дуже приємно долучитися до пожертвування коштів на купівлю нового будинку та подарувати цій родині новий дім. Ми надзвичайно пишаємося тим, що є частиною цієї ініціативи, адже це наша соціальна відповідальність», - говорить Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь.

Міжнародна група Креді Агріколь також долучилася до доброї ініціативи «Дім для дітей» та спрямувала понад 3 млн гривень для придбання нового будинку для ще однієї багатодітної сім’ї.

«Для нас дуже важливо, щоб сім’ї було комфортно. Для нас важливо те, щоб у будинку було все. Тобто ми купуємо будинок хоч і з вторинного ринку, але з ремонтом та навіть з меблями. Це все для того, щоб сім`я могла одразу заїхати і жити у новій оселі» - коментує Валерія Татарчук, засновниця БФ «Твоя опора»

«Ми взяли собі за мету купити якомога більше будинків, щоб якомога більше родин аби мали своє власне житло і були впевнені в завтрашньому дні» - додає Катя Осадча, телеведуча, засновниця проєкту «Дім для дітей».

З 2016 року в банку діє потужна програма корпоративної соціальної відповідальності «We care!». Вона включає чотири напрями: благодійність, волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно