Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Понад 2 000 000 гривень Креді Агріколь спрямував на купівлю медичного обладнання в Інститут педіатрії, акушерства і гінекології

21 Січня 2022

Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбав наркозно-дихальний апарат  вартістю 2,1 мільйона гривень в Інститут педіатрії, акушерства і гінекології НАМН України (ІПАГ). Він призначений підтримувати життя дітей під час проведення хірургічних операцій.

«Разом із Креді Агріколь ми вирішили чи не найгострішу проблему найбільшого медичного закладу, де лікують дітей - ІПАГ! Нове медичне обладнання надзвичайно важливе для порятунку життів, адже наркозний апарат, який був у наявності вже «на ладан дихав». Дякую Креді Агріколь за системний підхід до благодійності, небайдужість та готовність робити добрі справи. Цей проект ми реалізували надшвидко, в режимі надзвукового літака», - коментує Валерія Татарчук, голова благодійного фонду «Твоя опора».

Щорічно в Україні народжується 4,5 тисячі дітей з вадами шлунково-кишкового тракту, більшість з яких можна прооперувати лише в ІПАГ.

«Чудеса творять люди та компанії, яким не байдуже. Я вірю, що новий анестезіологічний апарат в ІПАГ стане надійним помічником у створенні тисяч чудес, які здійснюють наші лікарі під час надскладних хірургічних операцій. Дякуємо нашому надійному партнеру з благодійності «Твоя опора» за допомогу в реалізації ініціативи, а також команді банку, яка злагоджено здійснила всі етапи проекту за один день – адже We Care!. Рік добрих справ розпочато!»  - Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Нещодавно Креді Агріколь переміг у номінації «Банк з найкращою корпоративною соціальною відповідальністю в Україні» в рейтингу авторитетного британського видання Global Banking & Finance Review за підсумками 2021 року.

З 2016 р. в Креді Агріколь діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає: благодійність, волонтерство, екоініціативи та турботу про співробітників. У 2021 році Креді Агріколь став партнером всеукраїнського благодійного проекту «Твоя мрія - твій день» та спрямував 150 000 гривень, а співробітники банку зібрали понад 120 тисяч гривень в рамках двох ініціатив – «Благодійні лоти членів правління» та «Крамниця дарунків на здоров'я». У 2020 році банк втілив наймасштабніший у своїй історії благодійний проект - спрямував 11,2 млн грн на придбання медичного обладнання, яке допомагає Україні у боротьбі з COVID-19. Разом з партнером БФ «Твоя Опора» банк придбав для 10 лікарень з 8 областей 99 одиниць різноманітного медичного обладнання, зокрема апарати ШВЛ, УЗД, монітори пацієнта. Креді Агріколь також піклується про навколишнє середовище та втілює Кліматичну стратегію, постійно проводить аудит, використовує енергоефективні технології.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно