Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Понад 16 000 000 грн на допомогу лікарням у регіонах від Credit Agricole

27 Липня 2023

Група Credit Agricole за сприяння Credit Agricole Ukraine та БФ «Твоя опора» подарувала сучасне медичне обладнання загальною вартістю понад 16 000 000 гривень чотирьом регіональним лікарням у Хмельницькому, Вінниці, Чернігові та Дніпрі. Все обладнання придбано у відповідності до запитів медичних закладів, щоб максимально закривати їхні поточні потреби, зокрема при проведенні хірургічних операцій.

«Вже 7 років банк реалізовує добрі проекти в Україні, допомога лікарням - серед наших пріоритетів. Ми це робимо системно, а від початку війни лише збільшили кількість ініціатив та залучили масштабну підтримку міжнародної Групи та регіональних банків, які демонструють безпрецедентну солідарність з українцями. Група вже спрямувала 700 тисяч євро на допомогу Україні та постраждалим від війни. Закупівля сучасного медичного обладнання для обласних лікарень – найбільш масштабна ініціатива, яку ми наразі реалізували разом», - розповідає Стефан Фаллік, член правління Credit Agricole Ukraine.

У рамках благодійної ініціативи Група Credit Agricole подарувала операційне, реанімаційне, аспіраційне обладнання та спеціальні меблі для лікарень. У Хмельницьку обласну лікарню придбали операційний стіл, портативну ультразвукову систему, 4 монітори пацієнтів, 8 функціональних ліжок, для Регіонального медичного центру родинного здоров’я у Дніпрі - електронейроміограф у реанімацію, в Чернігівську обласну лікарню - високочастотний електрохірургічний апарат, операційний стіл, 7 медичних аспіраторів, 12 функціональних ліжок, для Обласної клінічної лікарні імені Пирогова у Вінниці - апарат для анестезії, 8 моніторів пацієнта, 5 насосів шприцевих інфузійних.

 «Кожен новий благодійний проект – це реальна допомога Україні. Зараз програма We Care! набула нових масштабів, ми концентруємо тут багато зусиль, адже розуміємо, що саме ці ініціативи несуть багато користі і фактично рятують життя українців. А ще ми маємо в банку надзвичайно потужний волонтерський рух, коли різні команди чи окремі співробітники втілюють власні добрі справи, а банк за можливості долучаються до них», - Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Credit Agricole Ukraine.

Від початку війни в Україні Credit Agricole має активну соціальну позицію, реалізував близько 25 добрих ініціатив та спрямував 26 млн гривень на різні благодійні проекти. Водночас міжнародна Група спрямувала 700 тисяч євро, а регіональні банки Групи – 435 тисяч євро на підтримку України під час війни.

«Питання нового медичного обладнання для регіональних лікарень стояло дуже гостро, адже із початком війни навантаження на них зросло в рази. Серед пацієнтів зокрема тяжко поранені воєнні та цивільні, які часто потребують операційного втручання та інтенсивної терапії. Ми вдячні Credit Agricole за їхній системний підхід до допомоги медичній сфері та постраждалим від війни», - коментує Валерія Татарчук, засновниця і голова БФ «Твоя опора».

 З 2016 року у банку діє потужна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Вона включає три основні напрями: благодійність, екоініціативи та турботу про співробітників.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно