Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» та національний агропортал Latifundist.com завершили 2015 рік ще двома АгроЕкспедиціями: по елеваторам та молочним господарствам України

21 Січня 2016

Агрокомнада КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНКу у складі Василя Бєлозерського, начальника управління агроекспертизи, Діни Сапич та Ігоря Гуржія, спеціалістів управління агроекспертизи, разом з командою національного агропорталу Latifundist.com завершили рік ще двома АгроЕкспедиціями:

по елеваторам та молочним господарствам України.

АгроЕкспедиція по елеваторам виявила необхідність створення додаткових потужностей для зберігання сільськогосподарських культур.

Підприємства намагаються диверсифікувати свою діяльність, щоб залишатись прибутковими. Деякі планують налагодити процес переробки зерна (наприклад будівництво млинів), інші - активно розвивати трейдинг.

АгроЕкспедиція по молочним господарствам показала, що завдяки кваліфікованому менеджменту, технологіям та відданості своїй справі в Україні є компанії, які виробляють молоко європейської якості. А кількості молока, яку дають українські корови (9-12 тис. л./рік), можуть позаздрити навіть французькі фермери (7-8 тис. л./рік).

Під час двох АЕ команда відвідала 9 елеваторів та 7 молочних підприємств у Черкаській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Житомирській та Київській областях. Загалом у 2015 році провели 7 АгроЕкспедицій, які дали можливість додатково дослідити проблеми та виявити актуальні тенденції агропромислової галузі.

Детальніше про перебіг та результати АгроЕкспедицій читайте на сайті

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 470 000 приватних та 33 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно