Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» серед найбільш життєздатних банків України за версією журналу «Forbes Україна»

03 Березня 2016

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» другий рік поспіль увійшов у групу банків із найвищим рівнем життєздатності (група А) та посів четверте місце серед 27 найбільших банків України у щорічному Рейтингу життєздатності банків, складеного виданням «Forbes Україна».

Як зазначається в редакційній статті, західні фінустанови, що увійшли до групи А рейтингу, «не лише вижили в часи системних потрясінь, а й зберегли стратегічний інтерес до українського банківського ринку, що знайшло відображення в докапіталізації і кредитній підтримці з боку материнських холдингових груп».

Для розрахунку «Рейтинга життєздатності великих українських банків» автори використали традиційні фінансові показники, серед яких – індикатори ліквідності, рентабельності, капіталізації, а також якості оцінки безперебійності платежів, підтримки акціонерів та ризики країн їх походження. Розрахунки зроблені на основі даних фінансової звітності банків станом на 01.01.2016, а також були враховані дані НБУ по результатам трьох кварталів та звітності, що публікується АУБ.

Детальніше з рейтингом можна ознайомитись за посиланням

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 470 000 приватних та 33 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно