Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Офіційний коментар Креді Агріколь Банку стосовно неправдивої інформації, яка опублікована на онлайн-ресурсах

06 Лютого 2018

Наприкінці листопада 2017 року в мережі Інтернет було розпочато негативну інформаційну кампанію, націлену на одного із топ-менеджерів Креді Агріколь Банку. Ця кампанія розпочалася із публікації на одному з ресурсів неправдивої інформації із посиланням на невідоме джерело у Національній поліції про інцидент з порушенням ПДР, учасником якого нібито був співробітник Креді Агріколь Банку.

Через декілька днів на тих самих ресурсах у мережі Інтернет з’явилася ще одна стаття з вигаданою інформацією про того самого співробітника банку. 19 грудня стартувала третя хвиля поширення негативної інформації про кримінальні справи, які начебто стосуються того самого топ-менеджера банку, причому ця інформація з’явилася вже на більшій кількості Інтернет-ресурсів.

Креді Агріколь Банк звертає увагу на наступне:

  • Ситуації, описані у матеріалах сайтів, є цілковито неправдивими та не мають під собою жодного фактичного підґрунтя.
  • Спрямування та тематика опублікованих матеріалів, проведення кількох хвиль дезінформації, спрямованих на конкретну особу, одні й ті ж веб-сайти, посилання на невідоме джерело та відсутність будь-яких фактичних доказів свідчать про спланований та замовний характер цих статей.
  • Креді Агріколь Банк вважає цю негативну інформаційну кампанію такою, що має на меті зашкодити репутації банку та його працівників. Поширення неправдивої інформації, що наносить шкоду діловій репутації, передбачає відповідальність, встановлену законом. Креді Агріколь Банк вимагатиме припинити поширення цієї негативної інформації, видалити усі неправдиві публікації та опублікувати спростування. В іншому випадку,  Креді Агріколь Банк захищатиме свою репутацію у визначеному законом порядку.
  • Креді Агріколь Банк також закликає своїх клієнтів і партнерів не вірити подібним публікаціям і вважати їх проявом негативної інформаційної кампанії проти банку.

Креді Агріколь Банк, що є частиною однієї з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole (Франція), зарекомендував себе як стабільна організація з бездоганною репутацією. Банк прагне застосовувати найкращі стандарти щодо комплаєнсу, етики і прозорості ведення бізнесу, суворо дотримується українського законодавства. Креді Агріколь Банк входить до «ТОП-10 компаній з найвищим рівнем репутаційної стабільності» та в «ТОП-3 банків з найкращою репутацією» («Репутаційні АКТИВісти», журнал «Бізнес», 2017).

Прес-служба ПАТ «Креді Агріколь Банк»

Пошта: Communications@credit-agricole.ua

Телефон: +38 (044) 581 07 45

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно