Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Наркозний апарат вартістю 2,5 млн грн подарував Credit Agricole Provence Cote d'Azur для Запоріжжя

29 Травня 2023

З нагоди 30-річчя роботи Credit Agricole в Україні регіональний банк Групи - Credit Agricole Provence Cote d'Azur, придбав та подарував наркозний апарат вартістю майже 2,5 млн гривень для клініки «Сімейний лікар» Широківської громади Запорізької області. Апарат вже встановлений і працює. Він дозволяє вимірювати рівень газів у крові під час операції і правильно дозувати анестезію, що врешті рятує життя пацієнтів. Ця добра ініціатива реалізована за підтримки благодійного фонду "Твоя опора".

 «Благодійність - один із важливих напрямів діяльності Credit Agricole Provence Cote d'Azur та міжнародної групи Credit Agricole в цілому. Цією доброю ініціативою ми вкотре хочемо підтримати Україну, наших колег та допомогти лікарні у прифронтовій зоні, яка приймає зокрема поранених діток. Ми розуміли, що допомога потрібна тут і зараз, тож реалізували проект в максимально короткі строки - менше ніж за місяць. Віримо, що новий сучасний наркозний апарат допоможе врятувати сотні життів», - коментує Жозе Сантуччі, генеральний директор Credit Agricole Provence Cote d'Azur.

Клініка «Сімейний лікар» розташована в прифронтовій зон. Через постійні атаки артилерії лікарня працює у посиленому режимі військового стану.

«Лікарня обслуговує 100 тисяч населення регіону. Надає допомогу цивільним. Завдяки новому наркозному апарату, що подарував Credit Agricole Provence Cote d'Azur, лікарі матимуть змогу проводити більше операцій. За понад 5 років співпраці з банком ми реалізували багато добрих ініціатив. Щоразу вражає їхнє швидке реагування та щире бажання допомогти», - Валерія Татарчук, засновниця і генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».

Від початку війни Credit Agricole S. A. та регіональні банки групи Credit Agricole спрямували 40,6 млн грн на допомогу лікарням та постраждалим в Україні.

«Допомога лікарням та дітям – у фокусі нашої уваги наразі. Підтримка регіональних банків Групи дуже цінна та ефективна. Вся велика міжнародна сім’я реалізовує сенс існування: діяти щодня заради клієнтів і суспільства», - коментує Стефан Фаллік, член правління Креді Агріколь Банк.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно